Čini se kako je promjena izgleda pjevačice Keshe simbol novog početka.

Galerija


32-godišnja pjevačica u potpunosti je promijenila imidž.

Vezani članci Orlando Bloom Čudne navike poznatog ljepotana: Zakleo se na celibat nakon burnog seksualnog života, ali uživa u golotinji, a vjeruje u izvanzemaljce Orlando Bloom Slatki obiteljski prizor zasjenio je sam glumac, pogled s njega teško je skinuti, na prvu je jasno zašto

Radi se o slavnoj Ke$hi, pravim imenom Kesha Rose Sebert koja je karijeru započela kao prateći vokal brojnim poznatim glazbenicima, a onda se probila te stekla svjetsku slavu i milijune na računu.

Njezin glazbeni uspon privremeno je zaustavljen nakon što je javno optužila svog mentora Dr. Lukea iz diskografske kuće Sony za godine emocionalnog i fizičkog zlostavljanja. Navodno ju je prvi put silovao kad je imala samo 18 godina.

Upravo je Dr. Luke bio zaslužan za procvat njezine karijere, a sve je optužbe odlučno demantirao. Pjevačica je istaknula i kako je slavni producent navodno silovao i njezinu kolegicu Katy Perry, a obje priče bile su iste.

Dotični je iskoristio svoj položaj kako bi nadrogirao slavne klijentice, a potom ih i silovao. PR tim Katy Perry nije se oglašavao u vezi toga, no činjenica jest kako je slavna pjevačica prestala raditi s njim. Kesha je sudsku bitku s bivšim mentorom započela 2014. godine, no nije ju dobila. Naprotiv, producent je na kraju podnio tužbu protiv nje zbog gubitka od otkazivanja snimanja trećeg albuma te nastupa.

"Ogromna rupa je u mom srcu koje doslovno boli od tuge i gubitka. Zamislite kako je to kad netko posjeduje vaš glas i ne dopušta vam da pjevate", otkrila je jednom prilikom.

Logično, težak privatni period itekako je utjecao ne samo na psihu, već i na fizički izgled mlade pjevačice koja je dobila i pokoij kilogram, no kako nakon kiše baš uvijek dođe sunce, tako je bilo i s Keshom.

Ipak, pjevačica je na jedan nedavni party u New Yorku stigla s dugom, tamnom kosom i šiškama te zbunila sve okupljene koji ju nisu odmah prepoznali. Make-up je bio dramatičan kao gotovo uvijek kad kroči na crveni tepih, a pjevačica je pokazala i kako je izgubila veći dio nakupljenih kilograma.

Nadamo se kako je ovo za nju novi početak te kako su stare rane zacijelile... 

Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga?