Kesha je još uvijek u pravnoj bitci s producentom Doctorom Lukeom. On ju je navodno zlostavljao.


Pjevačica Kesha nalazi se usred pravne bitkes producentom koji ju je navodno zlostavljao, a o svemu je progovorila u intervjuu koji je nedavno dala. Ispričala je da se zbog zlostavljanja skoro ubila izgladnjivanjem. Doctor Luke ju je, tvrdila je, drogirao i silovao, a trpjela je i javne kritike zbog viška kilograma.

Vezani članci Kesha na dodjeli Grammyja (Foto: Getty) - 1 Nakon pakla kroz koji je prošla! Pogledajte najemotivniju izvedbu dodjele, naježit ćete se Slika nije dostupna Zemljo, otvori se! Slavni komičar pošteno osramotio pjevačicu pred kamerama

"Bila sam pod pritiskom da se izgladnjujem. Time sam se zamalo ubila", rekla je Kesha. Sve je počelo 2014. godine, kada je Kesha Lukea tužila, zahtijevajući da bude oslobođena ugovora prema kojem mu je dugovala još dva albuma. Tvrdila je da ju je zlostavljao. No, on je sve negirao i podnio tužbu protiv nje. Iste godine, ona je završila u klinici za rehabilitaciju uslijed poremećaja u prehrani.

Za New York Times ispričala je da ju je Luke htio učiniti onakvom kakva nije, mijenjao joj je tekstove pjesama i tjerao u provode kako bi ispala ljubiteljica tuluma. "Ogromna rupa je u mom srcu koje doslovno boli od tuge i gubitka. Zamislite kako je to kad netko posjeduje vaš glas i ne dopušta vam da pjevate", rekla je između ostalog Kesha o svojoj drami. Pravna bitka još traje.