Dugo zlostavljanje

DROGIRAO JU I SILOVAO Pjevačicu teško zlostavljanje dovelo do ruba života!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kesha je još uvijek u pravnoj bitci s producentom Doctorom Lukeom. On ju je navodno zlostavljao.

Pjevačica Kesha nalazi se usred pravne bitkes producentom koji ju je navodno zlostavljao, a o svemu je progovorila u intervjuu koji je nedavno dala. Ispričala je da se zbog zlostavljanja skoro ubila izgladnjivanjem. Doctor Luke ju je, tvrdila je, drogirao i silovao, a trpjela je i javne kritike zbog viška kilograma.

Pogledaj i ovo Kesha (Foto: AFP) atributi na izvol'te Nakon teških trenutaka zasjenila sve na crvenom tepihu, nitko nije očekivao ovakav pogled kad je okrenula leđa!

"Bila sam pod pritiskom da se izgladnjujem. Time sam se zamalo ubila", rekla je Kesha. Sve je počelo 2014. godine, kada je Kesha Lukea tužila, zahtijevajući da bude oslobođena ugovora prema kojem mu je dugovala još dva albuma. Tvrdila je da ju je zlostavljao. No, on je sve negirao i podnio tužbu protiv nje. Iste godine, ona je završila u klinici za rehabilitaciju uslijed poremećaja u prehrani.

Za New York Times ispričala je da ju je Luke htio učiniti onakvom kakva nije, mijenjao joj je tekstove pjesama i tjerao u provode kako bi ispala ljubiteljica tuluma. "Ogromna rupa je u mom srcu koje doslovno boli od tuge i gubitka. Zamislite kako je to kad netko posjeduje vaš glas i ne dopušta vam da pjevate", rekla je između ostalog Kesha o svojoj drami. Pravna bitka još traje.

 

thank you to the New York Times for shedding light on my life and legal situation. there's nothing harder than dreaming and working and fighting for something your whole entire life, since you were 3 years old, since you could speak. and you FINALLY achieve it. and then have someone else take it away from you. my heart has a giant hole in it and is literally aching and throbbing from sadness and loss. imagine someone owning your voice... and not letting you sing. singing is how I have dealt with everything in my life. and my right has been taken away.

A photo posted by Kesha (@iiswhoiis) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene