PR tim Katy Perry nije se oglasio o navodima njezine poznate kolegice Keshe.

Galerija


Veliki skandal i sukob između pjevačice Keshe i producenta Dr. Lukea ne jenjava. Prema sudskim dokumentima, Variety je objavio priču prema kojoj je Kesha Lady Gagi poslala poruku putem mobitela, a u kojem Lukea optužuje da je silovao nju, ali i Katy Perry. Tužbom za klevetu Luke opovrgava Keshine navode, a prema kojima ju je drogirao, a potom silovao. Opovrgnuo je i navode o silovanju Katy Perry.

Vezani članci Kesha (Foto: profimedia) Slavna pjevačica se sagnula, a kratki kombinezon otkrio više nego što je htjela Meghan Markle (Foto: Pixsell) Koliko zapravo znate o ovim zvijezdama? Pokušajte pogoditi prava imena ovih poznatih osoba

"Kesha je lažno optužila Lukea da je silovao Kathryn Hudson (Katy Perry). Nakon poruka i Keshina ohrabrenja Lady Gaga je širila neistinite navode o Lukeu u medijima i na društvenim mrežama", tvrdi producent preko odvjetnika u dokumentima. Iako je i prije bilo poznato da su ove poruke postojale, njihov sadržaj nije se javno obznanjivao. Navodi se i da je u slučaju Katy svjedočila, no sadržaj onog što je rekla nije poznat. Perry o tome nikad nije javno govorila, no s Lukeom nije radila nekoliko godina.

Lukeova tužba za klevetu zadnji je dio ružne sudske bitke koju je Kesha počela još 2014. godine, kada je izašla u javnost s informacijama o seksualnom zlostavljanju poznatog producenta. Iste godine Luke je podnio tužbu protiv Keshe jer nije s njim odradila svoj treći album, kako je bilo dogovoreno ugovorom. Na to je ona odgovorila optužbom za silovanje, rekavši kako ne može realizirati ugovor zbog očitih razloga. Na sudu bitku nije dobila.