Skandal za skandalom

Silovao Katy Perry? Pjevačica iznijela stravične optužbe o glazbenom producentu, iscurili sudski dokumenti

Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katy Perry (Foto: Profimedia) Galerija

PR tim Katy Perry nije se oglasio o navodima njezine poznate kolegice Keshe.

Veliki skandal i sukob između pjevačice Keshe i producenta Dr. Lukea ne jenjava. Prema sudskim dokumentima, Variety je objavio priču prema kojoj je Kesha Lady Gagi poslala poruku putem mobitela, a u kojem Lukea optužuje da je silovao nju, ali i Katy Perry. Tužbom za klevetu Luke opovrgava Keshine navode, a prema kojima ju je drogirao, a potom silovao. Opovrgnuo je i navode o silovanju Katy Perry.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

"Kesha je lažno optužila Lukea da je silovao Kathryn Hudson (Katy Perry). Nakon poruka i Keshina ohrabrenja Lady Gaga je širila neistinite navode o Lukeu u medijima i na društvenim mrežama", tvrdi producent preko odvjetnika u dokumentima. Iako je i prije bilo poznato da su ove poruke postojale, njihov sadržaj nije se javno obznanjivao. Navodi se i da je u slučaju Katy svjedočila, no sadržaj onog što je rekla nije poznat. Perry o tome nikad nije javno govorila, no s Lukeom nije radila nekoliko godina.

Lukeova tužba za klevetu zadnji je dio ružne sudske bitke koju je Kesha počela još 2014. godine, kada je izašla u javnost s informacijama o seksualnom zlostavljanju poznatog producenta. Iste godine Luke je podnio tužbu protiv Keshe jer nije s njim odradila svoj treći album, kako je bilo dogovoreno ugovorom. Na to je ona odgovorila optužbom za silovanje, rekavši kako ne može realizirati ugovor zbog očitih razloga. Na sudu bitku nije dobila.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene