spojila nespojivo?

Nema koga nije zbunila neobičnim izdanjem, nisu znali gdje bi gledali zbog nekoliko detalja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pia Mia izabrala je osebujnu odjevnu kombinaciju dok je išla po kavu za van.

Manekenka i pjevačica Pia Mia (24) proslavila se 2013. objavljujući videe na YouTubeu na kojima pjeva, a nakon toga je stekla još obožavatelja svojim atraktivnim fotografijama na Instagramu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nova Rihanna? Upoznajte novu Kanyeovu štićenicu!

Pia je nedavno snimljena tijekom šetnje u Los Angelesu kada je išla po kavu za van. Prolaznike je zbunio njezin stajling koji je bio prilično neobična kombinacija. 

Naime, Mia je obukla pripijenu, sivu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak i nazirale su joj se bradavice. Uz to je uskladila natikače popularne zbog svoje udobnosti dok se mnogima ne sviđaju radi neobičnog dizajna. Na glavi je imala krznenu kapu, najzanimljiviji dodatak zbog temperatura od 30 stupnjeva, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Mia (@piamia)

Inače, Piju na Instagramu prati 6.8 milijuna ljudi te hvali njezina seksi izdanja i njenu liniju odjeće koju često reklamira. Dobra prijateljica reality zvijezde Kylie Jenner Pia u posljednje vrijeme se posvetila glazbenoj karijeri pa je tako prošle godine objavila novi singl "Lovefool", dok novi album nije imala od 2017.

Pjevačica, koja sama piše svoje tekstove, prvi put je privukla pozornost javnosti 2013. kada je počela suradnju s menadžerom repera Chrisa Browna. Dotad se neuspješno pokušavala probiti u svijetu glazbe objavljujući svoje snimke na YouTubeu.

Na njezinu glazbenom putu jako joj je pomoglo i prijateljstvo s Kylie koje je započelo 2014. Naime, reality zvijezda često je objavljivala njihove zajedničke fotografije i videa na Snapchatu.

Pia se bavi i glumom, a najzamjećeniju ulogu imala je prošle godine u filmskoj drami "Poslije svega" napisanoj prema hit-serijalu knjiga. U njoj je utjelovila Tristan.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Vinko Filipić (Foto: PR) Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Zvonimir Ferina) Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Filip Popović) +2 Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Celebrity Naša poznata dama uoči 70. rođendana pozirala u bikiniju, pa najavila veliku promjenu koja se nekima baš i nije svidjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene