Pia Mia odmarala se na plaži u crno-bijelom bikiniju čiji su gornji i donji dio jedva pokrivali intimno područje, a za promjenu nije bila našminkana.

Galerija


Pjevačica i manekenka Pia Mia (24) poznata je po golišavim, seksi izdanjima kojima se hvali na Instagramu, a često sama promovira svoju liniju odjeće. 

Pia je privlačila pozornost na plaži u Miamiju u crno-bijelom minijaturnom bikiniju čiji su donji dio bile tange. Grudnjak joj je jedva pokrivao grudi, pogotovo kad se manekenka istezala, a cijelo vrijeme  imala je slušalice u ušima. 

Dobra prijateljica reality zvijezde Kylie Jenner pokazala je savršenu, vitku figuru i bujne grudi te osunčani ten i njezino prirodno izdanje bilo je pravo osvježenje. Bez šminke je izgledala i dosta drukčije i pomalo neprepoznatljivo. 

Pia se u posljednje vrijeme posvetila glazbenoj karijeri pa je tako sredinom prošlog mjeseca objavila novi singl "Lovefool", dok novi album nije imala od 2017. Pjevačica, koja sama piše svoje tekstove, prvi put je privukla pozornost javnosti 2013. kada je počela suradnju s menadžerom repera Chrisa Browna. Dotad se neuspješno pokušavala probiti u svijetu glazbe objavljujući svoje snimke na YouTubeu. 

Na njezinu glazbenom putu jako joj je pomoglo i prijateljstvo s Kylie koje je započelo 2014. Naime, reality zvijezda često je objavila njihove zajedničke fotografije i videa na Snapchatu. 

Pia se bavi i glumom, a najzamjećeniju ulogu imala je prošle godine u filmskoj drami "Poslije svega" napisanoj prema hit-serijalu knjiga. U njoj je utjelovila Tristan. 

Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka