Ne treba joj fotošop

Uvukla se u najmanji mogući bikini i potvrdila da je uživo jednako atraktivna kao na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pia Mia prošetala je plažom u Miamiju u minijaturnom bijelom bikiniju koji je jedva prekrio njezine obline.

Pjevačica i manekenka Pia Mia (24) redovito na Instagramu časti svojih preko 6 milijuna pratitelja golišavim izdanjima, a ovih dana ne prestaje mamiti uzdahe i na plaži.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova Rihanna? Upoznajte novu Kanyeovu štićenicu!

Pia trenutno odmara u sunčanom Miamiju gdje se svakodnevno prešetava u minijaturnim bikinijima, a iako smo mislili da ne postoji manji od onog koji je nosila za vikend, na novim fotkama uvjerila nas je u suprotno.

Bijeli bikini s trokutićima na gornjem dijelu i tanga gaćicama jedva je prekrio njezine zanosne obline i nema tko se nije okrenuo za njom na plaži.

Atraktivnu pjevačicu paparazzi su fotkali sa svih strana, a fotke su jednako atraktivne kao one koje Pia dijeli na Instagramu i očito joj nije potreban fotošop. Pokazala je i da je prava ljepotica bez trunke šminke, što je izdanje u kakvom je nismo navikli vidjeti na društvenoj mreži.

Mlada kantautorica pozornost javnosti privukla je još 2013. godine kada je započela suradnju s menadžerom repera Chrisa Browna. Dotad se neuspješno pokušavala probiti u svijetu glazbe objavljujući svoje snimke na YouTubeu.

Na njezinu glazbenom putu jako joj je pomoglo i prijateljstvo s Kylie Jenner koja od 2014. godine, kada je započelo njihovo prijateljstvo, često na svojem Instagramu objavljuje njihove zajedničke fotografije i videa.

Pia se bavi i glumom, a najzamjećeniju ulogu imala je prošle godine u filmskoj drami "Poslije svega" napisanoj prema hit-serijalu knjiga. U njoj je utjelovila Tristan.

A nije izdala album od 2017. godine, u posljednje se vrijeme ponovno posvetila glazbenoj karijeri pa je tako sredinom prošlog mjeseca objavila novi singl "Lovefool".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput se pohvalila još jednom promjenom frizure, ali pratiteljima je za oko zapelo nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene