Antonija Šola pozirala je u pripijenoj bijeloj haljini kojom je istaknula svoju vitku liniju.

Galerija


Antonija Šola (42) na sceni se pojavila prije gotovo 20 godina, a na njezinim se objavama vidi da je zadržala mlađahni izgled s početka glazbene i glumačke karijere. 

Vezani članci Antonija Šola Pojavile su se fotografije Antonije Šole stare 15 godina, pogledajte je li se uopće promijenila od početaka karijere Antonija Šola Otkrivamo gdje će se udati Antonija Šola: "Možda je to najljepše što sam ikad vidjela"

"Prohodu brodi priko mora, oblake vitar nebon ziba, od jubavi je čeznja jača, daljina uvik srcu triba...", napisala je Antonija stihove pjesme "Svoju zvizdu slidin" Olivera Dragojevića uz fotografiju na Instagramu. 

Glazbenica je pozirala u Trogiru pokraj bazena u pripijenoj bijeloj haljini s izrezom na trbuhu i nogama te je istaknula svoju vitku liniju. "Predivna si", "Wow", "Top si", počastili su je pratitelji komplimentima. 

Inače, Šola je kantautorica i autorica brojnih pjesama, a surađivala je s mnogim kolegama s regionalne glazbene scene. Publika ju pamti i kao glumicu, no pronašla se najviše u glazbi.

Nekoliko je puta nastupila na Dori, na kojoj se 2003. godine pojavila prvi put s pjesmom "Dođi najbrže". Kao autorica pjesama surađivala je s Tošom Proeskim, Majom Šuput, Zdravkom Čolićem, Oliverom Dragojevićem, Ivanom Zakom, Tonijem Cetinskim, Ninom Badrić, Željkom Bebekom, Lepom Brenom i brojnim drugima.

Jedan od njezinih najpoznatijih hitova onaj je upravo s tragično preminulim makedonskim pjevačem Tošom Proeskim, s kojim je snimila duet "Volim osmijeh tvoj", za koji je napisala tekst i osvojila domaći eter. Pjevala je na brojnim domaćim festivalima, a s Mladenom Grdovićem bila je i na turneji u SAD-u.

Zanimljivo je da je Antonija jedna od rijetkih domaćih zvijezda koje uspješno skrivaju svoj ljubavni život. "Vjerojatno u nekom trenutku u životu kad dođe do toga da nešto ne bih rekla postane javna tajna, već da se zna, onda se sigurno neću truditi skrivati, ali zasad sam još uvijek zaštitnički raspoložena prema tome", ispričala je glazbenica svojedobno za IN magazin. 

Pred njezinom ljepotom pokleknula su tri poznata frajera, a novog dečka i nju čak su povezivali s istim muškarcem

Lijepu glumicu dugo nismo vidjeli, privatni život i muža krije, ali čini se da joj paše bijeg od javnosti