iskreno o svemu

Antonija Šola iskreno progovorila o javnim tajnama: "Uvijek se nešto čuje, prepriča"

Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 2 Antonija Šola - 3 +0 Antonija Šola - 1 Galerija

Antonija Šola pjevačica je i autorica brojnih hitova koje su otpjevali Nina Badrić, Zdravko Čolić, Maja Šuput i druga poznata estradna imena. Ovih dana objavila je novu pjesmu, ali to nije jedina novost u njezinu životu. Prije četiri mjeseca potpuno je promijenila prehrambene navike i živi mnogo zdravijim životom.

Antonija Šola ima novu pjesmu. Napisali su je ona i Mario Regelja iz benda Ljubavnici, a za intrigantni naslov "Javna tajna" kriva je Antonija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Kako smo ju ispjevavali, ja sam tako stajala kraj klavira i samo odjednom ja otpjevam "i javna tajna ljubav ti i ja" i ono pogledamo se i to je to", otkrila nam je Antonija.

Svoje tajne ova popularna pjevačica uglavnom je neuspješno skrivala.

"Uvijek sam mislila da dosta dobro mogu držati neke stvari skrivene i da vladam tim nekim stvarima, onda bi mi ljudi rekli pa što je tebi Antonija pa to svi znaju. Uglavnom vezano za neke ljubavne sheme ono misliš da tajiš, a zapravo jako teško se može dugo skrivati, uvijek se nešto čuje, prepriča tako da teško to ide", izjavila je Antonija.

A ono što dugo već krije od očiju javnosti je njezin ljubavni život.

Vjerojatno u nekom momentu u životu kad dođe do toga da nešto ne bih rekla postane javna tajna već da se zna onda sigurno neću truditi da skrivam, ali zasad još uvijek više sam zaštitnički raspoložena prema tim stvarima

Šola kaže da i ono o čemu ne govori mnogo, ispriča u svojim pjesmama, a kad je upoznaju, mnogi se iznenade njezinim karakterom.

"Znaju mi reći - joj mislio sam da si arogantna, mislio sam da si umišljena, i tako imaju neke predrasude, a onda poslije kad me samo malo upoznaju onda vide da zapravo sam ja sasvim drugačija i da sam normalna", otkrila je.

A kad je zdravlje u pitanju, tu je pravi hipohondar.

"Znala sam previše sebe analizirati - pa joj sad mi srce preskače pa sad mi je ovo ili ono tako da otkad sam sve pregledala i vidjela da je hvala Bogu sve ok i da su više to možda nekakvi strahovi bili promijenila sam prehranu, zdrav način života", priznala je Antonija.

To je u njezinu slučaju značilo potpunu promjenu prehrambenih navika.

"Odlučila sam da ne želim imati te padove energije, glavobolje i slično i rekla ajde da uložim malo više u svoje tijelo, zdravlje i prehranu, tako da sam većinom izbacila mliječene porizvode, jaja, više manje meso, tu i tamo jedem meso. Osjećam stvarno veliku, veliku razliku od prije", tvrdi Antonija.

Uz to što se okrenula zdravom načinu života, Šola se tijekom pandemije odlučila i za suradnje s novim mladim izvođačima, kao što je Niikka.

"Ona je inače medicinska sestra i jako je ovako po duhu i dobronamjerna, dobra, divna osoba. Drago mi je što tako s mladim izvođačima onda mogu na neki način stvarati novo nešto na našoj sceni", priznala je.

Nešto novo bit će i Antonijin studijski album koji planira objaviti na proljeće, i to sigurno neće biti jedino što će u novoj godini izaći iz njezine kreativne radionice.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) +0 Charles, Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Procurila dosad neviđena snimka trogodišnjeg princa Williama i princeze Diane, pokazuje kako su živjeli iza zidova palače

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene