Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith prodaju svoj dom u Malibuu za 100 milijuna dolara, a sele se na Havaje, gdje su proveli posljednjih nekoliko mjeseci.

Galerija


Glumac Pierce Brosnan objavio je kako prodaje svoj dom u Malibuu za 100 milijuna dolara, a radi se o dvije vile smještene na istom komadu zemlje.

Vezani članci Pierce Brosnan Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju Pierce Brosnan i Cassandra Harris (Foto: Profimedia) Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom

67-godišnji glumac i njegova 10 godina mlađa supruga Keely Shaye Smith 2010. godine uredili su svoje vile u stilu filmova o Jamesu Bondu u kojima je Brosnan glumio, a mediji su se sada raspisali kako je jasno da se sele na Havaje, gdje su proveli proteklih nekoliko mjeseci.

Fotografi su glumca uhvatili na plaži upravo na dan kada je objavljeno da prodaje imanje u Malibuu. Bezbrižni Brosnan pokazao je kako je i dalje u sjajnoj formi, a bio je samo u kupaćim hlačama.

Irsko-američki glumac odavno je osvojio srca žena, no vjeran je samo jednoj. Sa suprugom Keely vjenčao se 2001. godine, a govorio je kako ga je upravo ona spasila od depresije nakon tragične smrti njegove prve supruge. S Cassandrom Harris Pierce je pred oltar stao 1980. godine, no ona je od posljedica karcinoma preminula 1991. godine. Koliko je Pierce volio Cassandru, govori i činjenica da je posvojio njezina sina Christophera (47) i kćer Charlotte, a uskoro su dobili i sina, glumca Seana (36). Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka.

Kelly je upoznao 1994. godine u jednom kafiću u Meksiku i odmah se u nju zaljubio. Zli jezici godinama su komentirali njezinu težinu, što je on nazvao zločestim. Objasnio je kako on kraj sebe ne treba supermodel, nego pravu ženu, a nijedna ljepotica koju je tijekom karijere upoznao nije ga toliko zaintrigirala kao Keely.

Pretužne fotografije i najteži dani za poznati par: ''Bol koju osjećamo ne možete ni zamisliti, isplakat ćemo sve suze''