Ogromna tuga

Život mu je obilježio niz tragedija koje ne prestaju boljeti: Vijest o smrti kćeri dočekala ga je na snimanju

Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Galerija

Pierce Brosnan dirljivom se objavom prisjetio kćeri koja je preminula prije sedam godina.

Holivudski gumac Pierce Brosnan na dirljiv je i emotivan način obilježio sedmu godišnjicu smrti svoje kćeri Charlotte, posvetivši joj objavu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan samo sve zgodniji! Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

67-godišnji Pierce objavio je fotografiju na kojoj sam pozira, uz prigodne riječi posvećene Charlotte.

"Malena, ovdje gledam u tebe...", napisao je uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Charlotte je preminula u dobi od 42 godine nakon borbe s rakom, zbog istog uzroka od kojeg je preminula i njezina majka, odnosno Pierceova prva supruga Cassandra Harris 1991. godina kada je imala 43 godine.

Pierce i Cassandra vjenčali su se 1980. godine, a ona je tada imala dvoje djece, kćer Charlotte i sina Christophera iz braka sa Dermotom Harrisom.

"Ona me učinila čovjekom, glumcem i ocem kakav sam danas. Zauvijek će biti dio mene, sa mnom je svakog dana. Bio sam blagoslovljen što sam dobio priliku upoznati je", izjavio je Pierce u jednom od intervjua 1992. godine.

Glumac je danas sretan sa suprugom Keely Shaye Smith, s kojom je u braku već 19 godina, a skupa imaju 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris. Paparazzi ih često ulove u razmjenjivanju nježnosti, što je bio slučaj i na Havajima, gdje su proveli i cijelu karantenu zbog koronavirusa.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Instagram) +12 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene