Pierce Brosnan dirljivom se objavom prisjetio kćeri koja je preminula prije sedam godina.

Galerija


Holivudski gumac Pierce Brosnan na dirljiv je i emotivan način obilježio sedmu godišnjicu smrti svoje kćeri Charlotte, posvetivši joj objavu na Instagramu.

Vezani članci Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith U braku su 20 godina, a zaljubljeniji su nego ikada: Proslava u društvu najvažnije žene u životu Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Legendarni šarmer izmjenjivao nježnosti sa suprugom na plaži, u odličnoj je formi i sa 67 godina

67-godišnji Pierce objavio je fotografiju na kojoj sam pozira, uz prigodne riječi posvećene Charlotte.

"Malena, ovdje gledam u tebe...", napisao je uz fotografiju.

Charlotte je preminula u dobi od 42 godine nakon borbe s rakom, zbog istog uzroka od kojeg je preminula i njezina majka, odnosno Pierceova prva supruga Cassandra Harris 1991. godina kada je imala 43 godine.

Pierce i Cassandra vjenčali su se 1980. godine, a ona je tada imala dvoje djece, kćer Charlotte i sina Christophera iz braka sa Dermotom Harrisom.

"Ona me učinila čovjekom, glumcem i ocem kakav sam danas. Zauvijek će biti dio mene, sa mnom je svakog dana. Bio sam blagoslovljen što sam dobio priliku upoznati je", izjavio je Pierce u jednom od intervjua 1992. godine.

Glumac je danas sretan sa suprugom Keely Shaye Smith, s kojom je u braku već 19 godina, a skupa imaju 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris. Paparazzi ih često ulove u razmjenjivanju nježnosti, što je bio slučaj i na Havajima, gdje su proveli i cijelu karantenu zbog koronavirusa.

Zbog tereta slave i nesretnih ljubavi potpuno se izobličio, pa kuću rijetko napušta – sad se pokazao prvi put nakon dugo vremena!