67-godišnji Pierce Brosnan i njegova 56-godišnja supruga Keely Shaye Smith u braku su već 19 godina, a paparazzi ih često ulove u nježnostima na Havajima, gdje su proveli cijelu karantenu.

Galerija


Bivši James Bond Pierce Brosnan na Instagramu je objavio emotivnu posvetu svojoj supruzi Keely Shaye Smith, s kojom je proslavio svoj 67. rođendan. Glumac je objavio romantičnu fotku s plaže na kojoj se ljubi sa suprugom uz čašu šampanjca.

Vezani članci Pierce Brosnan i Cassandra Harris (Foto: Profimedia) Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

"Hvala ti za sunce i mjesec i sve dane našeg zajedničkog života, moja draga Keely. Proveo sam odličan 67. rođendan. Hvala vam svima na divnim željama. Ostanite jaki", napisao je Pierce u opisu fotografija sa svojom suprugom.

67-godišnji Pierce i njegova 56-godišnja supruga u braku su već 19 godina, a paparazzi ih često ulove u nježnostima na Havajima, gdje su posljednjih nekoliko tjedana, otkako je počela pandemija koronavirusa. Vrijeme provode s obitelji i na plaži, a čini se kako je slavni par zaljubljeniji nego ikada.

Sa suprugom Keely Pierce je u braku od 2001. godine, a skupa imaju 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris. S prvom suprugom Cassandrom Harris glumac je dobio sina Seana, koji danas ima 36 godina. Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka.

Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi