Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith u braku su od 2001. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Tijekom karantene par uživa na plažama Havaja.

Galerija


Slavni glumac Pierce Brosnan (67) u braku je već 19 godina sa suprugom Keely Shaye Smith (56), a paparazzi su uhvatili par u nježnim poljupcima na Havajima ovoga tjedna.

Vezani članci Pierce Brosnan i Cassandra Harris (Foto: Profimedia) Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

Zvijezda filma o Jamesu Bondu na plaži je šetao u kupaćim hlačama, a pokazao je svoju isklesanu figuru. Par je već tjednima na Havajima, gdje većinu vremena provode na plažama dok je ostatak svijeta u karanteni.

Legendarni glumac uspijeva održati dobru formu unatoč poodmaklim godinama, a ne smetaju mu paparazzi koji ga cijelo vrijeme uhode.

Sa suprugom Keely Pierce je u braku od 2001. godine, a skupa imaju 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris. S prvom suprugom Cassandrom Harris glumac je dobio sina Seana koji danas ima 36 godina. Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka.

Sa žena se prebacila na muškarce, a dok ljubi glazbenika njezina bivša je brani pred fanovima