Pierce Brosnan na Havajima je sa suprugom i sinovima, no dane provodi sam u šetnji i kupanju.

Galerija


Poznati glumac Pierce Brosnan (66) s obitelji dane provodi na Havajima, koje su odabrali kao mjesto za izolaciju od koronavirusa. 

Vezani članci Koronavirus, Hrvatska, Ilustracija - 3 U Hrvatskoj danas 2769 novih slučajeva zaraze koronavirusom: Najviše  ih je i dalje u Zagrebu Koronavirus u Belgiji, ilustracija Još jedna zemlja ide u lockdown, imaju najlošiju situaciju u Europi: "Pritisak na bolnice je ogroman, u izvanrednom smo stanju"

Miljenik žena tijekom boravka na otočju prigrlio je novi, prirodniji izgled. Irsko-američki glumac pustio je da mu kosa potpuno posijedi, a bradu je potpuno obrijao. 

Pierce je u ponedjeljak viđen kako sam ide u šetnju po Havajima i pritom je nosio običnu bijelu majicu i kratke hlačice te je u rukama imao štap za pomoć pri hodanju. Glumac je ponio i ruksak, a oči prekrio sunčanim naočalama. Dok je sjedio na stijeni, Brosnan je fotografirao krajolik, a možda okinuo i koji selfie. 

S Pierceom su na egzotičnom otočju i supruga Keely Shaye Smith i dva sina. No čini se da je glumac odlučio provoditi vrijeme u samoći jer je i ranije viđen sam na plaži. 

Nogirala ga je samo tri dana prije zakazane svadbe, a o razlozima tog skandala dugo se nagađalo