Pierce Brosnan uživa u izolaciji na egzotičnim Havajima, gdje većinu vremena provodi na plaži.

Galerija


Legendarni holivudski glumac Pierce Brosnan vrijeme u izolaciji zbog koronavirusa provodi sa suprugom Keely Shaye Smith i dvojicom sinova na egzotičnim Havajima, gdje je i u 67. godini pokazao dobru formu koju uspijeva održavati unatoč poodmaklim godinama.

Vezani članci Pierce Brosnan Ženama i dalje omiljen: Legendarni šarmer ponosno pokazao mladenačku formu u 68. godini života Pierce Brosnan Život mu je obilježio niz tragedija koje ne prestaju boljeti: Vijest o smrti kćeri dočekala ga je na snimanju

Paparazzi su Piercea uhvatili na plaži u prikladnim havajskim kupaćim gaćicama, a činilo se da mu njihovi objektivi nimalo ne smetaju, čak im je poklonio i lagani smiješak kada ih je primijetio. Na njegovu se licu nije mogla primijetiti zabrinutost zbog pandemije koronavirusa koja hara svijetom.

Glumac je ovog puta bio snimljen sam, a nedavno se na plaži nije odvajao od supruge Keely, s kojom je u braku od 2001. godine i s kojom ima 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnju Paris, a s prvom suprugom Cassandrom Harris dobio je danas 36-godišnjeg sina Seana, a posvojio je djecu iz njezina prvog braka Charlotte i Christophera Brosnana.

Charlotte je preminula 2013. godine od posljedica raka, baš kao i njezina majka.

Šarmantni glumac jednu od svojih zapaženijih uloga odigrao je u filmu o najslavnijem tajnom agentu Jamesu Bondu, kojega je savršeno odigrao u nastavku "Golden Eye" iz 1995. godine.

Činili su se kao savršen par, no u pozadini su se počele događati stvari koje su ih odvele u propast