Najslavniji češki model i TV voditeljica Petra Nemcova pokazala je dubok dekolte.

Galerija


Češki model i TV voditeljica Petra Nemcova (39) jedna je od najpoznatijih manekenki svih vremena, a na ekskluzivnom događanju u Londonu ponovno je istaknula svoju ljepotu.

Vezani članci Sandra Bagarić (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Sandra Bagarić podijelila važan trenutak iz života, no pažnju je ipak više privukla nečim drugim Emily Ratajkowski proslavila je Uskrs (Foto: Instagram) Uvijek razgolićena ljepotica u kupovinu ide u čednom, a Uskrs proslavila u jako seksi izdanju

Na otvorenju draguljarnice Chopard u Londonu Nemcova se pojavila u izazovnoj dugoj srebrnoj haljini s prorezom na nozi i vrlo dubokim dekolteom. 

Iako se Petra dobro zabavljala, mnogi su pomislili kako će tijekom večeri postati žrtva male modne katastrofe. Zbog dubokog proreza na prsima – prijetila je opasnost da joj grudi ispadnu iz haljine.

39-godišnja češka manekenka nekada je bila jedna od najzaposlenijih manekenki, a i danas je rado viđena gošća raznih evenata.

Iako su njezin osmijeh i pozitivnost zarazni, svaki Petrin izlazak u javnost podsjeti na veliku tragediju koju je preživjela prije 15 godina.

Naime, u prosincu 2004. godine, dan nakon Božića, Petra je preživjela razorni tsunami na Tajlandu, u kojem je izgubila zaručnika Simona Atleeja, koji se utopio. Ona je preživjela tako što se 8 sati držala za palmu, dok nije stigla pomoć, a u bolnicu je prevezena s unutarnjim ozljedama i nekoliko slomljenih rebara. Njezine ozljede bile su toliko ozbiljne da je ponovno morala naučiti hodati, a u tome je i uspjela, pa danas samouvjereno krstari crvenim tepisima. 

Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše