Jedva se spasila!

Svaka pojava jedne od najljepših manekenki podsjeća na stravičnu tragediju koju je preživjela

Petra Nemcova (Foto: Getty Images) Petra Nemcova (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Getty Images) Petra Nemcova (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova i Simon Atlee (Foto: Getty) Petra Nemcova James Blunt (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Profimedia) +0 Petra Nemcova (Foto: Getty Images) Galerija

39-godišnja manekenka Petra Nemcova doživjela je veliku tragediju 2004. godine na Tajlandu.

Unatoč velikoj životnoj tragediji, ljepotica ne skida osmijeh s lica.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Zasluženi odmor Jacques Houdek uživa na egzotičnoj destinaciji, pohvalio se i fotkama iz resorta u kojem boravi: "U raju sam..."

39-godišnja češka manekenka Petra Nemcova nekada je bila jedna od najzaposlenijih, a i dandanas je rado viđena gošća raznih evenata.

Petra Nemcova (Foto: Getty) Petra Nemcova (Foto: Getty) Foto: Getty

Plavokosa ljepotica tako se sinoć pojavila na filmskom festivalu u Torontu na premijeri filma "Quincy" te je u plavoj haljini s visokim prorezom još jednom dokazala kako joj godine ne mogu baš ništa.

Iako su njezin osmijeh i pozitivnost zarazni, svaki Petrin izlazak u javnost podsjeti na veliku tragediju koju je preživjela prije 14 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Naime, u prosincu 2004. godine, dan nakon Božića, Petra je preživjela razorni tsunami na Tajlandu, u kojem je izgubila zaručnika Simona Atleea, koji se utopio. Ona je preživjela tako što se 8 sati držala za palmu, dok nije stigla pomoć, a u bolnicu je prevezena s unutarnjim ozljedama i nekoliko slomljenih rebara.

Petra Nemcova i Simon Atlee (Foto: Getty) Petra Nemcova i Simon Atlee (Foto: Getty) Foto: Getty

Spasioci su ju našli potpuno golu na drvetu, jer je razorni vjetar rastrgao svu odjeću s nje. Kad je stigla do bolnice, rečeno joj da su njezine ozljede toliko ozbiljne da više nikada neće hodati, no, srećom, Petra se u potpunosti fizički oporavila. U bolnici su joj priopćili i da je izgubila zaručnika.

"Bila sam s muškarcem kojeg sam voljela i s kojim sam namjeravala provesti život. Bio je dan nakon Božića i spremali smo se ići kući s predivnog odmora u Tajlandu. Odjednom smo čuli povike s plaže i ugledala sam vodeni zid. Udario je u prozore bungalova, a unutra je počela ulaziti crna voda, svuda je bilo slomljenog stakla. Zadnji put kad sam vidjela Simona bio je na krovu, ali nisam se zabrinjavala jer je bio bolji plivač od mene", ispričala je jednom prilikom te otkrila kako su joj vriskovi drugih ljudi bili najgori jer ih je čula, a nije mogla pomoći.

U bolnici na Tajlandu provela je 2 mjeseca, zatim još dva u rodnoj Češkoj, a nakon toga ponovno je morala naučiti hodati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

Neko vrijeme ljubila je i pjevača Jamesa Blunta, a iza nje su propale zaruke s britanskim glumcem Jamiejem Belmanom te veza s bivšim premijerom Haitija, Laurentom Lamotheom. Ne zna se koga sad ljubi, no šuška se kako je zaručena. Nakon tragedije posvetila se i humanitarnom radu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene