nakon 10 godina

Slavna ljepotica vratila se na mjesto tragedije u kojoj je izgubila zaručnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna manekenka obilježila je desetu godišnjicu od tsunamija koji je promijenio njezin život, a i svih onih koji su se našli na Tajlandu tog kobnog dana.

Slavna ljepotica Petra Nemcova u tsunamiju koji je poharao Tajland prije deset godina izgubila je zaručnika Simona Atleea. Petra se vratila na mjesto nesreće te je odala počast svima koji su izgubili svoje živote.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

Premijer Haitija ljubi lijepu Petru Nemcovu

Danas 35-godišnja manekenka tada je zadobila unutarnje ozljede i nekoliko slomljenih rebra, no njezin zaručnik nije bio te sreće. Bili su to teški dani za češku ljepoticu, a prisjetila se i trenutka kada je odmorište poklopio vodeni zid.

 

'Vidjela sam kako ljudi trče i vrište, u drugoj sekundi voda je silovito ušla u apartman i razbila prozore. To tada nikada nisam ni čula za tsunami. To iskustvo potaknulo me da pomažem drugima. Tada nisam mogla pomoći nikome jer nisam imala izbora, sada imam taj izbor', rekla je Petra za NBC.

Ljepotica se angažirala i osnovala humanitarnu fundaciju 'Happy Hearts Charity'  koja je sagradila 100 novih škola na opustošenom prostoru. 'Tsunami mi je dao mnogo darova a jedan od njih je svjesnost o tome koliko sam sretna', rekla je Petra koja je u svibnju ove godine i objavila kako je u vezi s Laurentom Lamotheom, bivšim ministrom Haitija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene