Baš ih briga

Napadaju ih zbog dolaska u Hrvatsku i javno prozivaju, ali sestre i bogate nasljednice već mjesec dana uživaju kod nas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra i Tamara Ecclestone već mjesec dana uživaju sa svojim obiteljima na odmoru u Hrvatskoj, a njihove fotografije obilaze cijeli svijet.

Kćeri najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i Bernieja Ecclestona, Tamara i Petra Ecclestone gotovo već mjesec dana uživaju u Hrvatskoj, ploveći na svojoj skupocjenoj jahti i ne mareći previše za prozivke javnosti koja ih zbog toga kritizira.

Pogledaj i ovo showbuzz Šetnja Dubrovnikom Samo 2 mjeseca od poroda: Kći najbogatije Hrvatice u vrućim hlačicama pokazala preplanule noge i istesanu liniju

Sestre su sa svojim obiteljima dosad posjetile nekoliko mjesta na našoj obali, između ostalog Dubrovnik, Lokrum, Trogir i Vis, gdje je Tamara proslavila i rođendan. Njihove fotografije ih Hrvatske objavili su mnogi svjetski mediji, kao i one same na društvenim mrežama, što se baš i nije svidjelo britanskoj javnosti, što zbog činjenice da je većina ljudi u trenutku njihova dolaska bila u izolaciji zbog koronavirusa, a što zbog hvalisanja raskošnim načinom života. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Couldn’t of asked for a more special day for my birthday. The little things are always the big things. ❤️

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Naime, bogate sestre napali su na društvenim mrežama nakon što su objavila fotografije s odmora u Hrvatskoj, a svaka od njih reagirala je na svoj način. Petra je odlučila ograničiti pristup svom profilu na Instagramu i obrisala je velik dio pratitelja, dok se Tamara odlučila javno obračunati sa svima i tako pokušala ušutkati kritike.

"Ovaj virus očito nije promijenio neke ljude nabolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam napuštala kuću uopće tijekom karantene, čak nisam išla ni u park vježbati. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, što nije zabranjeno i slijedim hrvatska pravila. Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija, ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne griješim, nitko nije obvezan pratiti me, pa znate što trebate učiniti", napisala je u objavljenom postu.

Neke je posebno razljutila objava s otočića Lokruma i to su joj jasno dali do znanja u komentarima nakon što je od tamo objavila obiteljsku fotografiju.

"Život ti mora biti super kad izgleda kao jedan dugačak odmor. Što misliš, čime bi se bavila da nisi naslijedila brod pun novca? Možda bi radila", napisala joj je jedna od pratiteljica, no Tamara je na taj komentar odlučila šutjeti.

Bilo kako bilo, sigurno je da sestre rade veliku reklamu rodnoj zemlji svoje majke Slavice, pritom se ne trudeći sakriti ponos što su Hrvatice i koliko vole ovdje boraviti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene