Čini se da veza Petea Davidsona i Kaie Gerber nije potrajala, što zapravo mnoge nije iznenadilo.

Galerija


Komičar i zvijezda showa "Saturday Night Live", 26-godišnji Pete Davidson i njegova mlađahna djevojka, 18-godišnja manekenka Kaia Gerber, poznata i kao kći Cindy Crawford, prekinuli su ljubavnu vezu, piše Daily Mail.

Vezani članci Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu Pete Davidson (Foto: Profimedia) Tjedan dana od prekida s novom miljenicom Hollywooda viđen je kako izlazi iz stana 18-godišnjeg modela

"Čini se da su Pete i Kaia završili. Za nju je to sve postalo previše, a Pete ima vrlo intenzivan odnos prema svojim djevojkama. Kaia ima tek 18 godina i s puno toga se još mora nositi", izjavio je njima blizak izvor.

Pete se u javnosti nije pojavljivao već neko vrijeme, a zadnji je put viđen u prosincu kada je napuštao Kain stan s njezinim roditeljima, Cindy Crawford i Randeom Gerberom. Navodno su tada imali krizni sastanak i razgovarali su o njegovom mentalnom zdravlju, a na ulici su Cindy i Rande vodili žustru raspravu.

Svjedok tog razgovora izjavio je za Daily Mail kako je čuo Randea kako govori da ta osoba ima natečene oči i da je bio izvan sebe, što se vjerojatno odnosilo na Petea.

"Grebao je sam svoje oči, lice mu je bilo izobličeno od straha da će ga netko snimiti. Bio je izvan sebe. Kako do vraga može biti takav, za Boga miloga potrebna mu je pomoć. Privatna rehabilitacija, bar sat vremeno dnevno", pričao je Gerber Cindy.

Nešto kasnije Pete je viđen kako se udaljava u zatamnjenom vozilu, a Kaia nije napuštala stan.

U međuvremenu se ona posvetila poslu i snimanju kampanja za modne brendove, a viđena i je kako se druži s prijateljima.

Kaia i Pete su vijest da su zajedno objavili u studenom prošle godine, a iza njega je povijest izlaženja s brojnim slavnim damama poput Ariane Grande, Margaret Qualley i Kate Beckinsale. S Arianom se bio čak i zaručio i to nakon samo tjedan dana veze. Zaruke su prekinuli nakon nekoliko mjeseci jer su se stvari za Arianu navodno prebrzo odvijale.

U siječnju 2019. godine saznalo se da ljubi 46-godišnju Kate no i njihova je romansa završila nakon nekoliko mjeseci. U rujnu iste godine izlazio je s 25-godišnjom Margaret, a nakon nešto više od mjesec dana i tome je došao kraj.

Nakon toga je na red došla i Kaia, no čini se na vrlo kratko. 

Poslije operacije javio se i sam Ivan Šarić, sve je dobro nasmijao fotografijom iz operacijske sale