Više nema nepoznanica

Grašin kum pokazao najvažniji detalj s vjenčanja koji dosad nismo vidjeli, to je bio njegov poseban poklon mladencima!

Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Galerija

Tomaž Kavčić je na Instagramu pokazao vjenčano prstenje Petra Graše i Hane Huljić koje im je on poklonio.

Petar Grašo i Hana Huljić izrekli su sudbonosno "da" prije tjedan dana, a o vjenčanju godine još se ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Sada je jedan od Grašinih trojice kumova, slovenski chef Tomaž Kavčić, u pričama na Instagramu pokazao detalj koji dosad još nismo imali priliku vidjeti.

Radi se o vjenčanom prstenju Graše i Hane koje im je, kako se pohvalio, poklonio on, a objavio je i jednu fotografiju na kojoj pozira s mladoženjom i zlatarom koji je izradio burme.

Mladenci su se jedno drugom na vječnu ljubav zakleli zlatnim prstenjem s ugraviranim tekstom s unutarnje strane, a fotke možete pogledati u galeriji.

Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u subotu 19. veljača splitskoj crkvi svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Graši su, uz Tomaža, kumovi bili umirovljeni košarkaš Dino Rađa i prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje, a Hana je za kumu odabrala pjevačicu i prijateljicu Domenicu Žuvelu. Svadbeno slavlje se održala u jednom poznatom splitskom restoranu uz more.

Novopečeni supružnici ostaju živjeti u Splitu u Grašinu stanu koji je renovirao prije dvije godine, a zbog Hanine trudnoće zasad ne planiraju medeni mjesec, kako doznaje 24 sata.

Prinova bi trebala stići na ljeto, a par je navodno već odredio i ime za dijete.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Tonči Huljić Snježana Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +7 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Majke Petra Graše i Hane Huljić zajedno su se sređivale za vjenčanje godine, isplivale su fotografije s priprema!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Celebrity Severina u sićušnom bikiniju pokazala ubojitu figuru, zasjenila je i rajske prizore oko sebe: "Nisi realna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene