bez konkurencije

Ova prelijepa žena zadnjih 30 godina izaziva divljenje svakom svojom pojavom, a i dalje je nitko ne može zasjeniti!

Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) +2 Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Galerija

Penelope Cruz pokorila je svijet svojom ljepotom kada je imala samo 17 godina, a i s 47 krade sve poglede gdje god se pojavi.

Holivudska glumačka zvijezda Penelope Cruz (47) jedna je od gošća ovogodišnjega Venecijanskog filmskog festivala, a pojavljuje se u dvama filmovima u natjecateljskom dijelu programa.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Jedan od njih je novi film Pedra Almodovara pod nazivom "Parallel Mothers", kojim je festival otvoren, a drugi je predstavljen u subotu.

Riječ je o filmu "Official Competition", satiri o filmskoj industriji u kojemu Cruz igra glavnu ulogu, partner joj je Antonio Banderas, a režiju potpisuju Argentinci Gaston Duprat i Mariano Cohn, koji su prije nekoliko godina postigli veliki uspjeh filmom "The Distinguished Citizen".

Penelope je u Veneciji zablistala u nekoliko glamuroznih izdanja u kojima je još jednom potvrdila da je baš nitko ne može zasjeniti još otkako je prije 30 godina ljepotom pokorila svijet u svom prvom filmu "Jamon Jamon".

Tada joj je bilo samo 17 godina, a zanimljivo je i da je s njom u prvom filmu glumio i Javier Bardem (52) za kojeg se 18 godina kasnije udala.

(Hina)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) +2 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene