Još je ljepša!

Svijet je zapanjujućom ljepotom pokorila već sa 17 godina, a ova zanosna brineta i s 47 mami uzdahe gdje god se pojavi

Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) +2 Penelope Cruz (Foto: AFP) Galerija

Povodom 47. rođendana Penelope Cruz prisjetili smo se kako je izgledala na početku karijere i koliko se od tada (nije) promijenila.

Glumica Penelope Cruz još od devedesetih slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a njezina ljepota s godinama uopće ne blijedi.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz "Boginja!" Zbog ovih fotografija nitko ne vjeruje da ima 48 godina, a pobrinula se i dobro istaknuti jedan dio tijela!

Slavna Španjolka koja ovog tjedna slavi 47. rođendan glumačku karijeru započela je kao tinejdžerica. U svojem prvom filmu "Jamon Jamon" (1992) imala je samo 17 godina, a zanimljivo je da je u njemu glumila s Javierom Bardemom (52), za kojeg se 18 godina kasnije udala.

Uloge u filmskim hitovima poput "Nebo boje vanilije", "Voleći Pabla", "Mandolina kapetana Correllija" i "Bijeli prah" Penelope su vinule među zvijezde, a 2008. godine osvojila je i Oscara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "Vicky Cristina Barcelona".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Na snimanju "Neba boje vanilije" dogodila joj se i romansa s kolegom slična prezimena, Tomom Cruiseom, s kojim je bila u vezi od 2001. do 2004. godine. U vrijeme snimanja filma Tom je bio u braku, no Španjolka je inzistirala na tome da se među njima nije ništa dogodilo dok se nije razveo od Nicole Kidman.

Vezu s Bardemom potvrdila je tek na crvenom tepihu dodjele nagrada Goya 2010., iste godine kada su se i vjenčali, a par je do tada u vezi već bio tri godine.

Ponovno su se spojili na setu filma za koji je Penelope dobila Oscara, a sudbonosno da izrekli su na intimnoj ceremoniji u vili svojih prijatelja na Bahamima. U braku su dobili i dvoje djece, sina Lea koji je rođen 2011. i kćer Lunu koja je rođena 2013. godine.

Uz zavidnu glumačku karijeru, Penelopi je njezin izgled donio i ugovore s brojnim luksuznim brendovima, uključujući i modnu kuću Chanel čije je zaštitno lice već godinama, a i danas su sve oči uprte u nju gdje god se pojavi.

Kako je izgledala na svojim glumačkim počecima i koliko se s godinama (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene