A on je hrvatski zet!

Jednog od najseksi muškaraca na svijetu gledamo u našem hit-showu, evo kako održava ovo isklesano tijelo kojim se voli pohvaliti!

Pedro Soltz Pedro Soltz Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz +0 Pedro Soltz Galerija

Pedro Soltz jedan je od natjecatelja showa "Ples sa zvijezdama", a na svom Instagramu voli pokazati kako održava isklesano tijelo!

Hrvatski zet Pedro Soltz proteklog je vikenda pokazao svoje plesne vještine u showu "Ples sa zvijezdama", čija je nova sezona krenula na Novoj TV, a ovaj ljepotan izmamio je velik interes javnosti.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz i Valentina Walme raj za oči Najzgodniji Brazilac u Hrvatskoj skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesano tijelo: "Hvala što nam olakšavaš nedjelje!"

Zgodni Brazilac, kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu, u Hrvatsku se doselio 2016. godine zbog ljubavi prema manekenki i voditeljici Iris Cekuš, a par zajedno ima kćer Laru.

Pedra na Instagramu prati više od 167 tisuća ljudi, a osim detalja iz svakodnevnog života, pratiteljima je u jednom trenutku otkrio kako održava svoju isklesanu liniju. S obzirom na vježbe koje izvodi, nije čudno što izgleda kao da je fotošopiran, a brojni pratitelji istaknuli su kako se dive njegovoj disciplini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Pedro je za DNEVNIK.hr komentirao svoj laskavi status jednog od najseksepilnijih muškaraca svijeta, koji mu je, kako kaže, dosta pomogao u karijeri, a otkrio nam je i što supruga Iris misli o tome.

"Iris i sama kaže kako se ona apsolutno slaže s tom titulom, no kako sam i rekao, ne progleda mi kroz prste zbog nje kada su u pitanju obaveze. Iris i ja smo vrlo temperamentni i karakterni i upravo se zato super slažemo, tako da i ta ljubomora dolazi u nekim normalnim količinama", ispričao je i priznao kako je ljubomora obostrana.

"Pa mislim, jeste li vi vidjeli moju suprugu?!" istaknuo je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +2 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Celebrity Gdje se skriva Putinova navodna ljubavnica s djecom? Izvor tvrdi da zna u kojoj su državi, a i u kakvom smještaju

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene