dao im što su tražili!

Hrvatski zet iz Brazila skinuo majicu i ispunio želju obožavateljima, ne čudi da je proglašen najseksi muškarcem svijeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pedro Soltz je 2013. godine proglašen najseksepilnijim muškarcem svijeta i jedan je od natjecatelja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", a u Hrvatsku je iz rodnog Brazila preselio zbog supruge Iris Cekuš.

Brazilac Pedro Soltz jedan je od natjecatelja nove sezone showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" koji s emitiranjem kreće u nedjelju 6. ožujka.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz I uspio je! Brazilac Pedro u Hrvatsku se doselio zbog ljubavi, a želio je dokazati da je više od najseksi muškarca svijeta: "Ovo je bila moja pobjeda nad samim sobom"

Pedro je u Hrvatsku doselio 2016. zbog supruge, manekenke i voditeljice Iris Cekuš, s kojom ima kćer Laru. Zgodni Brazilac kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu u Hrvatskoj je odmah privukao veliku pažnju i dobio malu ulogu u seriji "Kud puklo da puklo", a ostvario je angažman i u Severininu spotu za pjesmu "Tutorial".

Sada je na Instagramu obavio video u kojem je pokazao kako ostaje u top-formi, i to zahtjev njegovih obožavatelja na društvenoj mreži.

"Zbog brojnih upita o mojoj rutini vježbanja snimio sam ovaj video za vas. Zbog sudjelovanja u 'Plesu sa zvijezdama' teretanu samo ostavio malo po strani, ali pokušavam odraditi dva treninga tjedno u trajanju od 40 minuta", napisao je u opisu objave te je dodao i kako misli da će morati potpuno zanemariti teretanu kada počne show "Ples sa zvijezdama" jer su plesni treninzi jako zahtjevni.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Pratitelji su mu u komentarima poručili da izgleda nevjerojatno te su ga obasuli emotikonima vatrice i zaljubljenim smajlićima.

Pedro nam je uoči showa priznao i kako nema plesnog iskustva, ali se uzda u svoju Brazilsku krv.

"Ples i glazba me opuštaju i jako volim energiju koju te dvije stvari prenose. Moj cijeli dan je obilježen glazbom, bilo kroz treninge, obavljanje stvari za posao, doma s obitelji, sve je u znaku glazbe i plesa. No moram priznati, iako volim plesati, o plesu ne znam ništa! Imam totalno dvije lijeve noge za ples, što ćete i vi i gledatelji vrlo brzo vidjeti. Jako sam sretan što sam dobio priliku kroz ovaj show proći kroz taj proces učenja koraka, pokreta i zapravo ući u cijelu tu plesnu tematiku na neki zabavan način", kazao je Pedro Soltz za DNEVNIK.HR.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene