bezobrazno zgodan!

Jednog od najseksi frajera svijeta uskoro gledamo na malim ekranima, a ljubi prelijepu Hrvaticu koja se ponosi njegovom titulom!

Pedro Soltz Pedro Soltz DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Pedro Soltz Galerija

Pedro Soltz koji će se natjecati u showu "Ples sa zvijezdama" na Instagramu je objavio golišavu fotografiju iz saune i prizorom raspametio obožavateljice.

Hrvatski zet Pedro Soltz uskoro će se predstaviti domaćoj publici u showu "Ples sa zvijezdama", koji se vraća na Novu TV.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Zgodni Brazilac kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksipilnijim muškarcem na svijetu u Hrvatsku se doselio 2016. godine zbog ljubavi prema manekenki i voditeljici Iris Cekuš, a par zajedno ima kćer Laru.

Sada je na Instagramu objavio svoju golišavu fotografiju iz saune i prizorom raspametio obožavateljice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

"Najljepši muškarac", "Prezgodan", "Seksi", neki su od komplimenata koje je dobio uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće, a u komentarima je priznao i da su ga plesne probe već umorile.

Pedro je za DNEVNIK.HR komentirao svoj laskavi status jednog od najseksepilnijih muškaraca svijeta koji mu je, kako kaže, dosta pomogao u karijeri, a otkrio nam je i što supruga Iris misli o tome.

"Iris i sama kaže kako se ona apsolutno slaže s tom titulom, no kako sam i rekao, ne progleda mi kroz prste zbog nje kada su u pitanju obaveze. Iris i ja smo vrlo temperamentni i karakterni i upravo se zato super slažemo, tako da i ta ljubomora dolazi u nekim normalnim količinama", ispričao je i priznao kako je ljubomora obostrana.

Pa mislim, jeste li vi vidjeli moju suprugu?!" istaknuo je.

Otkrio nam je i kako nema plesnog iskustva, ali se za dobar plasman u showu "Ples sa zvijezdama" uzda u svoju brazilsku krv.

"Ples i glazba me opuštaju i jako volim energiju koju te dvije stvari prenose. Moj cijeli dan je obilježen glazbom, bilo kroz treninge, obavljanje stvari za posao, doma s obitelji, sve je u znaku glazbe i plesa. No moram priznati, iako volim plesati, o plesu ne znam ništa! Imam totalno dvije lijeve noge za ples, što ćete i vi i gledatelji vrlo brzo vidjeti. Jako sam sretan što sam dobio priliku kroz ovaj show proći kroz taj proces učenja koraka, pokreta i zapravo ući u cijelu tu plesnu tematiku na neki zabavan način", kazao je Pedro.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene