inače izbjegava medije

Lijepa partnerica srpske premijerke iznenadila posljednjim potezom, a prvi put je progovorila i o svom sinu!

Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ana Brnabić (Foto: Pixell) Galerija

Srpska premijerka Ana Brnabić i liječnica Milica Đurić prije tri godine su dobile sina Igora, a Đurić je sada prvi put javno progovorila o njemu.

Životna partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, liječnica Milica Đurđić, krasi naslovnicu novog broja modnog časopisa L'Officiel. Đurđić je u intervjuu koji je dala za arapsko izdanje tog lista progovorila između ostalog o modi, srpskoj umjetnosti, kulturi, ali i o sinu Igoru kojeg je prije gotovo tri godine dobila s premijerkom Srbije.

Pogledaj i ovo Ana Brnabić i Milica Đurić Zajedno su 12 godina Premijerka Srbije i njena partnerica sa sinčićem su došle ispuniti svoju građansku dužnost, no jednu stvar zakon im još uvijek brani

Noizz.rs prenosi kako je Đurđić istaknula kako voli modu, no nije njezin rob te ne prati trendove. Kaže kako oblači ono što voli i u čemu se osjeća dobro. Ono u čemu najviše uživa u životu su odlasci na dva mjesta u Beogradu, na hopodrom i u Filharmoniju.

Ističe kako se beogradski hipodrom nalazi u samom centru grada te ima osjećaj kako je negdje daleko, no istovremeno i u centru grada. "Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli glazbu i često idemo tamo zajedno", rekla je Milica.

Milica inače radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije i od obitelji nikada nije krila vezu s premijerkom, no izbjegava javna pojavljivanja.

Ana je prva žena u Srbiji na poziciji premijerke i deklarirana je lezbijka. S Milicom je u vezi 11 godina i zajedno imaju sina Igora, a premijerka ne voli eksponirati svoju obitelj u medijima.

Par je 2018. godine odlučio imati dijete zbog čega se Milica podvrgnula umjetnoj oplodnji. A kako nikada nisu ozakonile svoju vezu, jer u Srbiji još ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Brnabić ne može biti ni zakonska skrbnica svojem sinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene