Ana Brnabić i Milica Đurđić zajedno su skoro 10 godina.

Galerija


Partnerica srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila je sinčića u Beogradu.

Vezani članci Ana Brnabić i Milica Đurić Srpska premijerka čuva privatni život daleko od javnosti, no lijepu partnericu izvela je na premijeru filma Slika nije dostupna Djevojka premijerke Srbije sve više plijeni pozornost javnosti, detalji otkrivaju i zašto

Milica Đurđić rodila je u srijedu, kako prenosi Blic.rs, a informaciju su potvrdili i iz Ureda premijerke.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a par je dobio sinčića koji je dobio ime Igor. Milica se prethodno podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji.

Brnabić je vrlo tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život, a javnost je za Milicu saznala u listopadu 2017. godine, a za njezinu trudnoću tek prije nekoliko tjedana. Brnabić je postala prva žena na ovoj visokoj poziciji u lipnju 2017. godine.

Od listopada se par često pojavljivao zajedno na raznim događanjima, a djevojke su zajedno skoro 10 godina. Navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice u jednom gay klubu.

Milica je cijenjena doktorica zaposlena na radiološkom odjelu Kliničkog centra Srbije, a javnost je očarala i svojom ljepotom.

Prema pisanju srpskih portala, koje je od samih početaka zanimalo koga ljubi njihova premijerka, obje su jako sretne i zaljubljene, ali i posvećene svojim karijerama, zbog čega se odlično nadopunjuju.

Zavoljeli su se na prvi pogled: Pepeo Karla Lagerfelda bit će dodan u urnu ljubavi njegova života

Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?