Ana Brnabić i Milica Đurđić zajedno su skoro 10 godina.

Galerija


Partnerica srbijanske premijerke Ane Brnabić rodila je sinčića u Beogradu.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji U Srbiji preminulo 12 ljudi, na respiratorima do sada najviše oboljelih - 154 pacijenta: "Ovo je najgori dan" Beogradski KBC Bežanijska kosa ponovo je pretvoren u COVID bolnicu Loše stanje kod susjeda: U Srbiji preminulo 12 ljudi, 345 novozaraženih, na respiratorima 139 pacijenata

Milica Đurđić rodila je u srijedu, kako prenosi Blic.rs, a informaciju su potvrdili i iz Ureda premijerke.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a par je dobio sinčića koji je dobio ime Igor. Milica se prethodno podvrgnula izvantjelesnoj oplodnji.

Brnabić je vrlo tajnovita kada je u pitanju njezin privatni život, a javnost je za Milicu saznala u listopadu 2017. godine, a za njezinu trudnoću tek prije nekoliko tjedana. Brnabić je postala prva žena na ovoj visokoj poziciji u lipnju 2017. godine.

Od listopada se par često pojavljivao zajedno na raznim događanjima, a djevojke su zajedno skoro 10 godina. Navodno su se upoznale preko zajedničke prijateljice u jednom gay klubu.

Milica je cijenjena doktorica zaposlena na radiološkom odjelu Kliničkog centra Srbije, a javnost je očarala i svojom ljepotom.

Prema pisanju srpskih portala, koje je od samih početaka zanimalo koga ljubi njihova premijerka, obje su jako sretne i zaljubljene, ali i posvećene svojim karijerama, zbog čega se odlično nadopunjuju.

Zavoljeli su se na prvi pogled: Pepeo Karla Lagerfelda bit će dodan u urnu ljubavi njegova života

Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?