Pamela Ramljak nedavno je rodila djevojčicu, a pohvalila se kako je pronašla pola sata samo za sebe te je otišla na frizuru.

Galerija


Naša pjevačica Pamela Ramljak prije 10 dana je rodila djevojčicu, a nakon što je progovorila o porodu, otkrila je i kako je pronašla vrijeme samo za sebe.

Vezani članci Pamela Ramljak - 1 Pamela Ramljak otkrila oazu za opuštanje u novom domu, fotografiju je komentirala i Žanamari Perčić Prinova u životu Pamele Ramljak - 3 Nakon mjeseci borbe i straha Pamela Ramljak ne krije sreću: "Kad mi se osmjehne, vrijedilo je svakog tog straha"

"Opet se osjećam kao žensko. Recept, izlazak na pola sata u frizerke preko puta, jedno pranje, feniranje i doza trača i humora", napisala je Pamela u opisu fotografije iz frizerskog salona te je oduševila brojne obožavatelje. "Prelijepa si, kao u uvijek", "Vitka kao da nisi rodila prije koji dan", "Prekrasna iznutra i izvana", samo su neki od komentara koje je dobila.

Pamela je progovorila o detaljima svog drugog poroda u nedavnoj objavi na Instagramu. "U 11 ujutro došla sam u Petrovu s laganim trudovima, u 13 sam ušla u rađaonu i u točno 15:01 rodila sam Mariju. Bez epiduralne. Dakle, cure (najviše one iz inboksa), bez straha. Sve je lakše drugi put", napisala je te je zahvalila osoblju bolnice.

Inače, Pamela je od 2013. u braku s Mladenom Salajsterom i imaju sina Antuna te kćerkicu Mariju.

Naživcirala se? U vrućim hlačicama i minijaturnom topu plijenila pažnju, pa pokazala svoju nekulturnu stranu