Čedna, a seksi

Sjaj zečice ne blijedi: Nekoć je plijenila pažnju u crvenom badiću, a danas to čini u bijeloj prozirnoj majici

Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) +0 Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Galerija

Najslavnija Playboyeva zečica na svijetu Pamela Anderson ima 52 godine, a i dalje mami uzdahe svojim seksepilom.

Pamela Anderson proslavila se kao platinasta plavuša za čijim su oblinama u crvenom badiću uzdisali i muškarci i žene, a iako je od njezinih glumačkih dana u hit-seriji "Spasilačka služba" prošlo više od 30 godina, ljepotica i dalje zna kako privući pažnju svojim izgledom. 

Pogledaj i ovo Pamela Anderson posebna čarolija! Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Seksi Pamela nedavno je prošetala u bijeloj prozirnoj majici u Brisbaneu, a za njom su se od divljenja okretale glave. Naime, utegnuta u crne tajice i bijelu majicu kratkih rukava, Pamela je istaknula sve svoje čari, a istovremeno je zapravo bila čedno odjevena. Iako nije otkrila puno kože, zečica je uskom odjećom svima pružila dobar uvid u svoje obline. 

Kroz bijelu majicu ocrtavali su joj se grudnjak i bradavice, a sigurni smo da mnogi nisu ostali ravnodušni na taj prizor. Podsjetimo, čini se da trenutačno slavna zečica nije u vezi. Nedavno je prekinula s nogometašem Adilom Ramijem, koji je od nje mlađi 19 godina. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) Martina Tomčić (Foto: Instagram) +3 Martina Tomčić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene