Najslavnija Playboyeva zečica na svijetu Pamela Anderson ima 52 godine, a i dalje mami uzdahe svojim seksepilom.

Galerija


Pamela Anderson proslavila se kao platinasta plavuša za čijim su oblinama u crvenom badiću uzdisali i muškarci i žene, a iako je od njezinih glumačkih dana u hit-seriji "Spasilačka služba" prošlo više od 30 godina, ljepotica i dalje zna kako privući pažnju svojim izgledom. 

Vezani članci Pamela Anderson i Jon Peters Pamela Anderson razvodi se od 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka Pamela Anderson S 52 godine udala se za 74-godišnjeg producenta s kojim je ljubovala ranije, a sada uživaju na medenom mjesecu

Seksi Pamela nedavno je prošetala u bijeloj prozirnoj majici u Brisbaneu, a za njom su se od divljenja okretale glave. Naime, utegnuta u crne tajice i bijelu majicu kratkih rukava, Pamela je istaknula sve svoje čari, a istovremeno je zapravo bila čedno odjevena. Iako nije otkrila puno kože, zečica je uskom odjećom svima pružila dobar uvid u svoje obline. 

Kroz bijelu majicu ocrtavali su joj se grudnjak i bradavice, a sigurni smo da mnogi nisu ostali ravnodušni na taj prizor. Podsjetimo, čini se da trenutačno slavna zečica nije u vezi. Nedavno je prekinula s nogometašem Adilom Ramijem, koji je od nje mlađi 19 godina. 

Pogledajte kako izgleda Martina Tomčić kada ju za prvu emisiju uživo fotka i uredi Marko Grubnić