Pamela Anderson na gala večeru stigla je s dečkom, nogometašem Adilom Ramijem.

Galerija


Glumica Pamela Anderson otišla je s gala večere nogometnog kluba Olympique iz Marseillea (OM), na kojoj se u utorak navečer prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseillea, nakon što je iznenada tijekom večeri 100.000 eura priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notre Dame.

Vezani članci Sidonie Biemont (Foto: Instagram) Ovo je ljepotica s kojom je Adil varao Pamelu: Prevarene žene su se čule, evo što su si imale reći Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Nakon što ga je Pamela prozvala nevjernim čudovištem, evo što joj je poručio 18 godina mlađi Adil

Anderson je u vezi s nogometašem te ekipe, Adilom Ramijem.

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri nogometnog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marseilleu", objasnila je kanadska glumica u srijedu na Twitteru. "U tu svrhu skupljen je velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da dio novca ide u korist obnove Notre-Damea."

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena, za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu.

"Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo", napisala je.

"Sigurno bi djeci Marseilla više trebalo tih 100.000 eura nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde eura donacija nekolicine milijardera", zaključila je i navela da se nada da će OM tu donaciju uputiti tako gdje je potrebna.

Pamela i Adil tijekom večeri su se družili te pozirali s nogometašem Dujom Ćaletom-Carom i njegovom djevojkom Adrianom Đurđević.

Ne odgovorivši izravno Pameli Anderson, Olympique iz Marseillea je precizirao, u priopćenju objavljenom u srijedu, da je tijekom večere ukupno skupljeno 439.760 eura.

Dan nakon požara pariške katedrale Notre-Dame 16. travnja, američki predsjednik OM Frank McCourt na Twitteru je objavio da namjerava donirati dio prikupljenih sredstava za obnovu katedrale. (Hina)

Fatalnoj Talijanki vjetar rastvorio haljinu pa je zamalo pokazala više no što je htjela