Uzrujala se!

Seks-simbol 90-ih ljutito otišao s gala večere zbog Notre-Dama: "Djeci je novac potrebniji..."

Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević, Pamela Anderson, Adil Rami (Foto: Instagram) Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson (Foto: AFP) Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: Instagram) Pamela Anderson (Foto: AFP) +0 Pamela Anderson (Foto: Getty) Galerija

Pamela Anderson na gala večeru stigla je s dečkom, nogometašem Adilom Ramijem.

Glumica Pamela Anderson otišla je s gala večere nogometnog kluba Olympique iz Marseillea (OM), na kojoj se u utorak navečer prikupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseillea, nakon što je iznenada tijekom večeri 100.000 eura priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notre Dame.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova šansa S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Anderson je u vezi s nogometašem te ekipe, Adilom Ramijem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

"Sinoć smo bili na godišnjoj večeri nogometnog kluba OM kako bismo pomogli u prikupljanju novca za siromašnu djecu u Marseilleu", objasnila je kanadska glumica u srijedu na Twitteru. "U tu svrhu skupljen je velik iznos i zatim je predloženo 'predivno' iznenađenje - da dio novca ide u korist obnove Notre-Damea."

Na prigodnoj aukciji iznenada se u ponudi našla gitara Brucea Springsteena, za koju je prikupljeno dvostruko više novca od do tada prikupljene svote za djecu.

"Bila sam tako ljuta i razočarana i pitala sam Adila možemo li otići. I otišli smo", napisala je.

"Sigurno bi djeci Marseilla više trebalo tih 100.000 eura nego katedrali za koju je skupljeno više od milijarde eura donacija nekolicine milijardera", zaključila je i navela da se nada da će OM tu donaciju uputiti tako gdje je potrebna.

Pamela i Adil tijekom večeri su se družili te pozirali s nogometašem Dujom Ćaletom-Carom i njegovom djevojkom Adrianom Đurđević.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adil Rami (@adilrami) on

Ne odgovorivši izravno Pameli Anderson, Olympique iz Marseillea je precizirao, u priopćenju objavljenom u srijedu, da je tijekom večere ukupno skupljeno 439.760 eura.

Dan nakon požara pariške katedrale Notre-Dame 16. travnja, američki predsjednik OM Frank McCourt na Twitteru je objavio da namjerava donirati dio prikupljenih sredstava za obnovu katedrale. (Hina)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) +3 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Celebrity Fatalnoj Talijanki vjetar rastvorio haljinu pa je zamalo pokazala više no što je htjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene