Nakon višemjesečnog snimanja pala je zadnja klapa serije "Čista ljubav". No nije to kraj za gledatelje...

Galerija


Pala je zadnja klapa najgledanije dramske serije u Hrvatskoj – Čista ljubav. Glumci su danas snimili posljednju scenu, produkcija Nove TV odradila je sjajan posao. No nije to kraj za gledatelje jer u njihovim plodovima i seriji možete uživati sljedećih mjeseci od ponedjeljka do petka nakon Dnevnika.

Čista ljubav (Foto: PR)
Uskoro stižu nove epizode serije Čista ljubav (Foto: PR)

Vezani članci Davor Garić (Foto: NOVA TV) Iz ''Plesa sa zvijezdama'' u hit-seriju: Opet ga je dopala uloga negativca koji je spreman baš na sve Marko Todorović (Foto: NOVA TV) Jedan od članova televizijske obitelji Krpan otkrio nam je boje li ga se žene zato što je poznat

"To mi je najduži projekt do sada. Moram reći da sam sklona, a i vezala sam se, zbližila sam se, zapravo sam uživala u ljudima koji su me okruživali", kaže Olga Pakalović koja u seriji tumači lik Branke.

Kraj snimanja serije kod Vlade, odnosno glumca Marka Petrića, izazvao je posebne emocije. "Sad kad sve završava, kad privodimo kraju taj cijeli projekt, osjećam veliku ljubav prema svima koji su vezani za ovu seriju jer smo zbilja proveli i sretne i tužne i trenutke, kad smo bili izuzetno umorni, ali i izuzetno dobro raspoloženi", kaže Petrić.

Čista ljubav (Foto: PR)
Olga Pakalović, glumica u seriji Čista ljubav (Foto: Dnevnik.hr)

"Nekako je tužno, neću sad viđati više Doru koja glumi malu Mašu, Taru, Momu...", izjavio je Janko Popović Volarić. Glavna glumica Tara Rosandić nakon zadnje snimljene scene izjavila je: "Jedva čekam malo sjesti sa svojim prijateljima, kolegama, malo se sad podružiti, onda ćemo tek valjda shvatiti da smo završili sa snimanjem."

Njihova najmlađa kolegica Dora Arar, koju je uloga u seriji dovela i do nominacije za Večernjakovu ružu u kategoriji "Novo lice" rekla je: "Sad je vrlo bitna škola i dobre ocjene i obitelj, i to mi je zapravo na prvom mjestu." Ksenija Pajić također je nominirana za istu medijsku nagradu u kategoriji "Glumačko ostvarenje godine", i to upravo zbog uloge Edite u "Čistoj ljubavi". Ova poznata kazališna, televizijska i filmska glumica koja je još prije nekoliko dana snimila svoj posljednji prizor u seriji, također je došla na zadnju klapu pozdraviti se s kolegama.

Svoju prvu ulogu u ovoj seriji ostvarila je i pjevačica Nives Celzijus koja otkriva svoje dojmove: "Nedostajat će mi svi ovi divni ljudi. Toliko smo se zavoljeli i to sad nisu floskule i neke isprazne priče, zaista smo živjeli kao jedna obitelj." Serija je okupila iznimne profesionalce, produkciju i glumce poput Momčila Otaševića, Olge Pakalović, Sanje Vejnović, Mladena Vulića, Ljubomira Kerekeša, Semente Rajhard, Marka Petrića, Csille Barath Bastaić, Martine Stjepanović, Armina Omerovića, Martine Čvek, Saše Anočića, a oni će nas i dalje svojim osebujnim likovima voditi kroz priču "Čiste ljubavi", koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim u nastavcima koji slijede.

Čista ljubav (Foto: PR)
Čista ljubav (Foto: PR)

Ne propustite nove nastavke serije ''Čista ljubav'', od ponedjeljka do petka od 20:15 na Novoj TV!

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Čista ljubav (Foto: PR)
Pala je zadnja klapa emisije Čista ljubav (Foto: Dnevnik.hr) - 2