Voditelji, glumci i najgledanija informativna emisija, Dnevnik Nove TV, našli su se u prestižnoj konkurenciji za Večernjakovu ružu.

Galerija


Lica Nove TV i ove godine našli su se u konkurenciji za Večernjakovu ružu. Od sedam kategrija, u kojima se dodjeljuje nagrada, Nova TV svoje uzdanice ima u čak četiri kategorije. Za Večernjakovu ružu bore se glumci, voditelji, ali i Dnevnik Nove TV koji se našao u kategoriji TV emisija godine.

Dnevnik Nove TV (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)
Dnevnik Nove TV (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Vezani članci Koga ćemo izabrati u Europski parlament? (Foto: Dnevnik Nove TV) - 2 Dnevnik Nove TV ekskluzivno donosi drugi dio Crobarometra: Koga bi građani birali na EU izborima? Žiri Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Žiri omiljenog showa otkrio koji su njihovi ''supertalenti'', a neke smo čak i testirali na licu mjesta!

Za TV osobu godine nominirani su pak Rene Bitorajac i Igor Mešin, voditeljski dvojac koji je simpatije gledatelja osvojio tijekom Supertalenta. "Odlično se osjećam. Jako mi je drago što smo upravo nas dvojica nominirani za Večernjakovu ružu. Nadamo se nagradi, ali čak i ako ona izostane nastaviti ćemo i dalje raditi svoj posao i uživati u njemu kao i do sada", kazao je Mešin.

 

Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)
Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Osim najgledanije zabavnog showa za titulu najboljeg natječu se i glumci iz serije "Čista ljubav" i to u dvije kategorije. U kategoriji novo lice godine nominirana je 9-godišnja Dora Arar koja u seriji tumači lik djevojčice Maše, dok se u kategoriji glumačko ostvarenje godine našla renomirana glumica Ksenija Pajić koju u seriji gledamo u ulozi Edite.

Dora Arar najmlađa je zvijezda serije Čista ljubav (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell)
Dora Arar najmlađa je zvijezda serije Čista ljubav (FOTO: Davor Puklavec/Pixsell) - 3

Za svoje favorite možete glasati od ponedjeljka, 22. siječnja, kada će imena nominiranih s telefonskim brojevima na koje se glasa biti objavljena u Večernjem listu. Cijeli popis nominiranih možete pogledati ovdje.

Ksenija Pajić (Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL)
Ksenija Pajić (Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL)