Davidu Hasselhoffu ovo je treći brak u životu i, nadamo se, treća sreća.

Galerija


Američki glumac David Hasselhoff u 66. godini stao je pred oltar treći put u životu. Na intimnoj ceremoniji u Italiji David je oženio 28 godina mlađu odabranicu Hayley Roberts

Vezani članci Koronavirus u Italiji Od koronavirusa se oporavila 103-godišnja Talijanka: "Netko gore je zaboravio na mene" Boris Svrtan i Kristina Turk (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Vjenčanje 18 mjeseci nakon upoznavanja u kafiću: Domaći glumac drugi put pred oltarom

Par je bračne zavjete razmijenio na jugu Italije, u gradiću Puglia, što je magazinu People potvrdio glumčev glasnogovornik. Na vjenčanju su bile prisutne Davidove kćeri 28-godišnja Taylor i 25-godišnja Hayley te obitelj novopečene supruge.

David Hasselhoff i Hayley Roberts(Foto: Profimedia)
David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

David je svoje planove za romatično vjenčanje otkrio prije mjesec dana Entertainment Tonightu. "Rođendan mi je 31. srpnja i tada ćemo skoknuti do Velike Britanije, nakon čega ćemo imati zaista malo vjenčanje s obitelji u Puglii, na jugu Italije", izjavio je David i otkrio kako će medeni mjesec provesti na Maldivima.

 

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

Par se upoznao 2011. godine u Velikoj Britaniji, a romansa je počela tako što je David obećao Hayley autogram ako ode s njim na večeru. Zaruke su objavili 2016. godine magazinu Hello!, a Hayley je otkrila kako je prosidba bila vrlo emotivna. "Oboje smo plakali. Zaista nisam imala pojma što mi sprema u Malibuu. Još uvijek sam preplavljena osjećajima", priznala je Hayley.

 

A post shared by Hayley Roberts (@hhayleyroberts) on

David iza sebe ima brakove s glumicom Catherine Hickland te Pamelom Bach, s kojom ima dvije kćeri.