David Hasselhoff proslavio se glumeći u seriji "Spasilačka služba", a za danima najveće slave još uvijek žali.

Galerija


Zvijezda serije "Spasilačka služba“ David Hasselhoff danas ima 65 godina i daleko je od slike i prilike svog lika Mitcha Butchannona, koji mu je donio slavu diljem svijeta.

Vezani članci David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Zvijezda ''Spasilačke službe'' odmara se u Hrvatskoj, pogledajte prvu fotografiju iz Lijepe Naše koju je objavio Slika nije dostupna Urnebesni spot zvijezde 'Spasilačke službe' koji se ISPLATI pogledati!

Njegovom današnjem izgledu, vjerojatno su pridonijeli i brojni problemi poput bankrota, problemi s ovisnoću i razvod, ali i estetske operacije lica kojima se podvrgnuo. Nikad nije skrivao da žali za danima najveće slave i uvijek je pokušavao biti prisutan u javnosti.

David Hasselhoff (Foto: Profimedia)
David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

David se tako još uvijek bavi glumom, a uskoro ćemo ga moći gledati na velikom platnu u filmu “Ant-Man & Wasp“. Na premijeri filma pojavio se s 28 godina mlađom zaručnicom Hayley Roberts, a zajedničkim su pojavljivanjem izazvali veliku pažnju obožavatelja i fotografa.

David Hasselhoff (Foto: Profimedia)
David Hasselhoff (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Unatoč razlici u godinama, par je u vezi od 2011. godine, a zaručili su se nakon pet godina veze. “Rekao sam, ne ženiš se s nekom osobom jer želiš živjeti s njom, već zato što ne možeš živjeti bez nje. Znam da bih bio nesretan bez nje.“, izjavio je David.

Još jedan slavni par koji dokazuje da ljubav ne poznaje godine.