Glumac David Hasselhoff kao zvijezda Baywatcha lomio je srca trčeći po plaži, a sada je njegovo srce ukrala mlađahna plavuša.


Bivša Baywatch zvijezda David Hasselhoff u 63. godini se sprema po treći put stati pred oltar, a njegova izabranica je prelijepa 36-godišnja plavuša Hayley Roberts.

Vezani članci Cannes Film Festival Odgođeno jedno od najprestižnijih događanja u svijetu filma: Festival u Cannesu neće biti održan u planiranom terminu David Hasselhoff i Hayley Roberts(Foto: Profimedia) Treća sreća: Ikona 80-ih, legendarni Mitch iz ''Spasilačke službe'', oženio je 28 godina mlađu djevojku

'Znam reći da se ne želim ženiti zato što želim živjeti s njome, nego zato što ne mogu živjeti bez nje. Tako se osjećam i znam da bih bez nje bio nesretan' rekao je Hasselhoff.

Hasselhoff je svoju dugogodišnju djevojku zaprosio tijekom piknika na plaži u Malibuu, a Hayley tvrdi da je bila u potpunom šoku. Kako kaže zaprosio bi ju on i ranije, ali se jednostavno bojao da je prestar za nju. Svoj život više ne može zamisliti bez nje.

'Doslovno mi nije bilo ni na kraj pameti da će to učiniti. Još uvijek me preplavljuju emocije', rekla je Roberts za Hello, dok je njen novopečeni zaručnik objasnio svoju odluku.

Glumac je lani otkrio i da mu ne treba nikakva Viagra kada je seksualni život u pitanju, već da ga djevojka često mora i odbiti jer njemu 'nikad dosta seksa s njom'.

 

A photo posted by Hayley Roberts (@hhayleyroberts) on

 

A photo posted by Hayley Roberts (@hhayleyroberts) on

 

A photo posted by Hayley Roberts (@hhayleyroberts) on