Özcan Deniz u tajnosti se oženio za Feyza Aktan. Barem tako tvrde turski mediji. Feyza je trenutno u osmom mjesecu trudnoće.

Galerija


Čini se da je Özcan Deniz, glumac poznat po glavnoj ulozi u seriji ''Istanbulska nevjesta'', uplovio u bračnu luku. Turski mediji bruje kako se oženio za svoju zaručnicu Feyzu Aktan.

Vezani članci Ozcan Deniz (Foto: Instagram) Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Razgovarali smo s miljenikom žena koji je počeo od nule, a danas ga uspoređuju s Clooneyjem

Manja ceremonija navodno se održala u luksuznoj vili na Dan žena, a veliko slavlje planiraju za početak ljeta kada se prestane snimati popularna serija u kojoj glumac trenutno glumi.

Feyza je u osmom mjesecu trudnoće, a šuška se kako će sinčića nazvati Kuzej.

Özcan Deniz, Feyza Aktan (FOTO: Instagram)
Ozcan Deniz (FOTO: Instagram)

Mladenka je na vjenčanju imala bijelu elegantnu haljinu i navodno nije željela raskošnu vjenčanicu.

Par za sada neće ići na medeni mjesec. To im je u planu tek nakon što na svijet dođe njihov sin.

Deniz je inače jedan od najplaćenijih turskih glumaca. Samo po epizodi serije 'Istanbulska nevjesta' plaćen je navodno čak 30 tisuća eura. Unatoč tome novac i slava nikad mu nisu igrali preveliku ulogu. A sve to tek će pasti u drugi plan kada na svijet stigne prinova.

 

A post shared by Feyza Aktan (@feyzaaktann) on