stiže prinova

Turski zavodnik u 46. godini postaje otac! Dijete čeka s 20 godina mlađom

Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (FOTO: PR) +0 Özcan Deniz (FOTO: PR) Galerija

Turski glumac Özcan Deniz uskoro će se po prvi put okušati u očinskoj ulozi. Prinovu će na svijet donijeti njegova mlađahna zaručnica Feyza Aktan.

Özcan Deniz, zvijezda serije 'Istanbulska nevjesta', trenutno proživljava najsretnije dane svog života. 45-godišnji glumac za kojim uzdišu žene iz cijelog svijeta ove će se godine po prvi puta okušati u očinskoj ulozi. Njegova 20 godina mlađa zaručnica Feyza Aktan trenutno je u drugom stanju, a već je poznat i spol djeteta koje nosi. Na svijet stiže sin, a svom nasljedniku falatni glumac neopisivo se raduje.

 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

Pogledaj i ovo Salih Bademci (Foto: Instagram) Ljubavne zavrzlame Zvijezda serije ''Istanbulska nevjesta'' otkriva: ''Kako mi je vlastita supruga postala ljubavnica''

Par je u vezi godinu dana, a samo je pitanje vremena kada će uploviti u bračnu luku. Oboje su spremni na taj korak. Štoviše, vjenčanje su već i zakazali još u studenom čim su saznali za trudnoću, no Özcan je dobio upalu pluća pa je slavlje odgođeno. Zbog bolesti turski je glumac nakratko morao prekinuti i snimanje serije 'Istanbulska nevjesta' u kojoj ima glavnu ulogu. Özcan tumači lik bogatog nasljednika Faruka koji kući dovodi siromašnu i skromnu glazbenicu Sureju (glumi je Asli Enver) koja se zbog njega odrekla karijere u Istanbulu.

Deniz je inače jedan od najplaćenijih turskih glumaca. Samo po epizodi serije 'Istanbulska nevjesta' plaćen je navodno čak 30 tisuća eura. Unatoč tome novac i slava nikad mu nisu igrali preveliku ulogu. A sve to tek će pasti u drugi plan kada na svijet stigne prinova.

Özcan Deniz (FOTO: PR) Özcan Deniz (FOTO: PR)

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene