Mate Rimac i njegova Katarina crkveno će se vjenčati u okolici Livna, a otkriveni su brojni detalji slavlja.

Galerija


Pred Matom Rimcem i njegovom suprugom Katarinom je pravi vikend iz snova. Jedan od naših najuspješnijih poduzetnika i inovatora crkveno će se vjenčati u okolici Livna, mjesta gdje su se upoznali te odakle vuku korjene.

Vezani članci Mate i Katarina Rimac Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije Katarina i Mate Rimac dolaze u žutoj Neveri na svadbeno slavlje Mate Rimac i njegova Katarina na svadbenu proslavu stigli su u žutoj Neveri, pogledajte najnovije fotografije!

Kako piše Gloria, tema vjenčanja će biti priroda. Sve će biti uređeno u tom stilu, a staklenu dvoranu u kojoj će se održati slavlje okruživat će 150 bala sijena. Za privatnost mladenaca i njihovih uzvanika, kojih će ovoga puta biti dosta više, brinut će se brojni čuvari, a otkriveno je i kako će na svadbi svirati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku večer je s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a meseni mjesec će par provesti na nekoj daljoj destinaciji.

Mate Rimac i njegova Katarina sudbonosno da izrekli su još ranije u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno od najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila, a mladenka je blistala u vjenčanici neobična kroja. Vjenčali su se u tajnosti nakon više od šest godina veze.

Sjećate se ovog mladića za kojim su ludovale curice prije 20 godina? Nećete vjerovati kako danas izgleda i čime se bavi!

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem