vikend iz snova

Mate i Katarina Rimac pripremaju veliku feštu, otkriveni su novi detalji svadbe, a poznato je i tko će im pjevati

In Magazin: Mate Rimac In Magazin: Mate Rimac In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Galerija

Mate Rimac i njegova Katarina crkveno će se vjenčati u okolici Livna, a otkriveni su brojni detalji slavlja.

Pred Matom Rimcem i njegovom suprugom Katarinom je pravi vikend iz snova. Jedan od naših najuspješnijih poduzetnika i inovatora crkveno će se vjenčati u okolici Livna, mjesta gdje su se upoznali te odakle vuku korjene.

Pogledaj i ovo showbuzz divna objava Marija Husar Rimac podijelila fotku s Matom Rimcem i njegovom suprugom, otkrila kada je nastala, a oglasila se i poduzetnikova majka

Kako piše Gloria, tema vjenčanja će biti priroda. Sve će biti uređeno u tom stilu, a staklenu dvoranu u kojoj će se održati slavlje okruživat će 150 bala sijena. Za privatnost mladenaca i njihovih uzvanika, kojih će ovoga puta biti dosta više, brinut će se brojni čuvari, a otkriveno je i kako će na svadbi svirati Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku večer je s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a meseni mjesec će par provesti na nekoj daljoj destinaciji.

Mate Rimac i njegova Katarina sudbonosno da izrekli su još ranije u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno od najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila, a mladenka je blistala u vjenčanici neobična kroja. Vjenčali su se u tajnosti nakon više od šest godina veze.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene