Blistala je!

Pogledajte zanimljivu vjenčanu kombinaciju supruge Mate Rimca za njihov najvažniji dan u životu, baš je bila posebna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Lovrić svoje je sudbonosno da Mati Rimcu izrekla u elegantnom kombinezonu s dugačkim šlepom.

Vjenčanje Mate Rimca i Katarine Lovrić tema je o kojoj se već nekoliko dana priča, a detalji s njihovog velikog dana koje je zapravo održano u tajnosti cure na kapaljku.

Pogledaj i ovo showbuzz ispunili i obećanje mještanima! Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije

Jedan od posljednjih je neubičajena vjenčana kreacija koju je lijepa Katarina odabrala, a koja je kreacija domaće modne kuće koja je i objavila fotografiju s vjenčanja na svojim društvenim mrežama. Riječ je zapravo o elegantnom kombinezinu s dugačkim šlepom u kojem je zablistala i ostavila dojam čarobne mladenke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

Par je izrekao sudbonosno da u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno do najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila. Nalazi se pokraj obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda.

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju, s tridesetak gostiju, a vjenčanje se održalo u četvrtak u popodnevnim satima.

Zaručili su prošle godine nakon sretne petogodišnje veze, a ona je baš kao i on porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini i velika mu je potpora u privatnom i poslovnom životu. Atraktivna crnka studirala je marketing u Zagrebu, a Mate i ona znaju se cijeli niz godina. O svojoj ljubavi ne pričaju u javnosti, niti ih često možemo zajedno vidjeti na javnim događanjima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Megan Fox pozirala u prozirnoj majici ispod koje ne nosi baš ništa, fotku je objavila na Instagramu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Petar Grašo Celebrity Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene