Katarina Lovrić svoje je sudbonosno da Mati Rimcu izrekla u elegantnom kombinezonu s dugačkim šlepom.

Galerija


Vjenčanje Mate Rimca i Katarine Lovrić tema je o kojoj se već nekoliko dana priča, a detalji s njihovog velikog dana koje je zapravo održano u tajnosti cure na kapaljku.

Vezani članci Mate Rimac Mate Rimac požalio se na zdravstvene tegobe nakon testiranja, s infektolozima smo provjerili jesu li njegovi problemi povezani s testom Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Meghan, makni se! Znate li tko je princeza Kate od Odžaka?

Jedan od posljednjih je neubičajena vjenčana kreacija koju je lijepa Katarina odabrala, a koja je kreacija domaće modne kuće koja je i objavila fotografiju s vjenčanja na svojim društvenim mrežama. Riječ je zapravo o elegantnom kombinezinu s dugačkim šlepom u kojem je zablistala i ostavila dojam čarobne mladenke.

Par je izrekao sudbonosno da u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno do najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila. Nalazi se pokraj obale, a visokom šumom zaštićena je od znatiželjnih pogleda.

Mate i Katarina imali su jednostavnu i skromnu ceremoniju, s tridesetak gostiju, a vjenčanje se održalo u četvrtak u popodnevnim satima.

Zaručili su prošle godine nakon sretne petogodišnje veze, a ona je baš kao i on porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini i velika mu je potpora u privatnom i poslovnom životu. Atraktivna crnka studirala je marketing u Zagrebu, a Mate i ona znaju se cijeli niz godina. O svojoj ljubavi ne pričaju u javnosti, niti ih često možemo zajedno vidjeti na javnim događanjima.

Megan Fox pozirala u prozirnoj majici ispod koje ne nosi baš ništa, fotku je objavila na Instagramu

Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv