nije se mogao sakriti

Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

In Magazin: Mate Rimac In Magazin: Mate Rimac In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Galerija

Mate Rimac snimljen je na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje je pratio utakmicu Hrvatske protiv Škotske.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i inovatora Mate Rimac pratio je utakmicu Hrvatske protiv Škotske na Europskom nogometnom prvenstvu na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

U masi crveno-bijelih kvadratića istaknuo se netipičnim navijačkim izdanjem u umjesto dresa obukao je crnu majicu s logom sestrinske kompanije Rimac Automobila, Greyp.

Rimac je Vatrene bodrio bez novopečene supruge Katarine Lovrić s kojom se u tajnosti oženio u svibnju, nakon više od šest godina veze.

Par je izrekao sudbonosno da u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno od najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila, a mladenka je blistala u vjenčanici neobična kroja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene