Mustafa Nadarević navodno nije želio posljednji ispraćaj s velikim brojem ljudi, već da se održi u krugu njegovih najbližih.

Galerija


Posljednji ispraćaj legendarnog glumca Mustafe Nadarevića bit će održan u najužem krugu obitelji, što je prema pisanju Dnevnog avaza bila upravo glumčeva želja.

Vezani članci Knjiga žalosti za preminuloga glumca Špiru Guberinu Špiro Guberina uz zvuke dalmatinske pjesme skromno je ispraćen na posljednji počinak u svom rodnom gradu Mustafa Nadarević - 3 Od najdražeg Izeta posebnim se prilogom oprostila i ekipa IN magazina, koja je s njim provela neke od nezaboravnih trenutaka

Vrijeme i mjesto održavanja ceremonije ispraćaja zasad nisu poznati.

Mustafa Nadarević preminuo je u nedjelju u popodnevnim satima u 78. godini nakon duge i teške bolesti, a ostavio je neizbrisiv trag u hrvatskom i bosanskohercegovačkom kulturnom stvaralaštvu.

Njegova smrt rastužila je i u suzama ostavila njegove kolege i prijatelje iz glumačkog svijeta, ali i brojne neutješne obožavatelje od kojih su mnogi odrastali uz sve uloge koje je besprijekorno odigrao i tako ostavio svoj trag u vječnosti.

Jednom prilikom Mustafu su pitali je li hrvatski ili bosanskohercegovački glumac, njegov odgovor sve je oduševio