''Odmori se, glumčino''

Oglasio se i shrvani Čombe, Mustafi je uputio posljednju poruku: "Sve si nas zadužio, vrijeme je za kraj sezone...''

Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Galerija

Miraj Grbić surađivao je s Mustafom Nadarevićem u seriji "Lud, zbunjen, normalan", a on mu je i predavao na Akademiji.

Legendarni glumac Mustafa Nadarević preminuo je u nedjelju u 78. godini života nakon teške borbe s rakom pluća, a mnogi kolege i obožavatelji opraštaju se od njega. 

Pogledaj i ovo Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Svaka čast! Novi holivudski uspjeh legendarnog Čombe, pogledajte najavu filma u kojem glumi s Bradom Pittom!

Emotivnu objavu mu je posvetio i Miraj Grbić, koji je s Mustafom glumio u popularnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan" i utjelovio je lik Čombeta. 

"Dragi moj profesore, sjećam se kad si ušao učionicu i ja nisam mogao vjerovati tko mi predaje. I sam sam se osjećao malo više kao glumac. Sjećam se kad sam dobio prvu ulogu u kazalištu. Bio sam druga godina na Akademiji i ti si mi dao ulogu u predstavi 'Let iznad kukavičjeg gnijezda'. Sjećam se koliki si mi vjetar u leđa davao kad sam odlazio za Los Angeles i koliko si ponosan bio kad smo se vidjeli na snimanju 'Lud, zbunjen, normalan' prije nekoliko godina. Glumčino! Glumčino! Glumčino! Vrijeme je za kraj sezone. Odmori se. Sada si sa svojom Slavicom. Sve si nas zadužio. Počivaj u miru", napisao je Miraj. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Objava je dirnula mnoge njegove pratitelje koji su istaknuli da je ovo veliki gubitak za sve njih i da je Nadarević imao moć nasmijati milijune ljudi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene