Miraj Grbić surađivao je s Mustafom Nadarevićem u seriji "Lud, zbunjen, normalan", a on mu je i predavao na Akademiji.

Galerija


Legendarni glumac Mustafa Nadarević preminuo je u nedjelju u 78. godini života nakon teške borbe s rakom pluća, a mnogi kolege i obožavatelji opraštaju se od njega. 

Vezani članci Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Legendarni Izet nekad je bio izbacivač na plesnjacima, uozbiljio se tek s 36: ''Sram me tog razdoblja'' Slika nije dostupna Izet u panici: Boji se da ga žele ubiti kako bi mu uzeli stan

Emotivnu objavu mu je posvetio i Miraj Grbić, koji je s Mustafom glumio u popularnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan" i utjelovio je lik Čombeta. 

"Dragi moj profesore, sjećam se kad si ušao učionicu i ja nisam mogao vjerovati tko mi predaje. I sam sam se osjećao malo više kao glumac. Sjećam se kad sam dobio prvu ulogu u kazalištu. Bio sam druga godina na Akademiji i ti si mi dao ulogu u predstavi 'Let iznad kukavičjeg gnijezda'. Sjećam se koliki si mi vjetar u leđa davao kad sam odlazio za Los Angeles i koliko si ponosan bio kad smo se vidjeli na snimanju 'Lud, zbunjen, normalan' prije nekoliko godina. Glumčino! Glumčino! Glumčino! Vrijeme je za kraj sezone. Odmori se. Sada si sa svojom Slavicom. Sve si nas zadužio. Počivaj u miru", napisao je Miraj. 

Objava je dirnula mnoge njegove pratitelje koji su istaknuli da je ovo veliki gubitak za sve njih i da je Nadarević imao moć nasmijati milijune ljudi. 

Ekipa iz serije ''Lud, zbunjen, normalan'' prisjetila se zajedničkih trenutaka s najdražim Mustafom