Meghan Markle od udaje za princa Harryja u svibnju 2018. godine nosila je cijelu vojsku velikih dizajnerskih imena.

Galerija


Vijest o napuštanju kraljevskih dužnosti koju su princ Harry i vojvotkinja Meghan Markle objavili prošlu srijedu na društvenim mrežama izazvala je pravu nevjericu.

Vezani članci Meghan Markle Dok se Meghan hvalisala prijateljima kako joj nitko ne može ništa zabraniti, kraljica ju je ipak nasamarila Meghan Markle Eto nje opet: Meghan Markle poručila kako ju ništa ne može spriječiti u korištenju brenda Sussex Royal

"Nakon puno mjeseci promišljanja i unutarnjih rasprava, odlučili smo napraviti prijelaz u ovoj godini i početi stvarati novu, progresivnu ulogu unutar ove institucije. Namjeravamo odstupiti kao članovi kraljevske obitelji koji više neće neprekidno izvršavati svoje kraljevske dužnosti i raditi ćemo na tome da postanemo financijski neovisni , dok ćemo nastaviti pružati podršku Njezinom Veličanstvu Kraljici.

Uz vašu podršku, posebice posljednjih nekoliko godina, osjećamo da smo spremni učiniti taj korak. Balansirat ćemo između Velike Britanije i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati našu dužnost prema Kraljici, Zajednici i našim zaštitnicima", poručio je duo u podužoj objavi na Instagramu, a na njih nije ljuta samo kraljevska obitelj, već i brojni Britanci.

No to za Meghan i nije neka novost, jer otkad se zaručila s Harryjem, veći dio javnosti ju ne podnosi ili doslovno mrzi smatrajući kako ga iskorištava za vlastiti boljitak. Abdiciranje od kraljevskih dužnosti samo je produbilo tu mržnju prema bivšoj glumici.

Ono što bi još moglo produbiti takve negativne osjećaje svakako je i iznos koji je 38-godišnja vojvotkinja potrošila na svoje krpice otkad se udala za princa, a radi se o 948 tisuća funti. Kraljevsko vjenčanje održano je u svibnju 2018. godine.

Ipak, nitko ne može sa sigurnošću tvrditi je li vojvotkinja plaćala baš svaki komad i je li dobivala popuste, jer ipak su se brojni dizajneri "tukli" da ju odjenu za bilo koju priliku, posebno one važnije. Ne smijemo zaboraviti niti na dvije vjenčanice koje je nosila na svoj najvažniji dan.

Obzirom da je duo ovom odlukom odlučio biti "financijski neovisan", jasno je kako će morati poprilično zarađivati, ako se Meghan i dalje želi tako oblačiti ili će biti prisiljena smiriti svoje modne doživljaje. 

Bacila je kraljevsku obitelj na koljena i već krenula samostalno zarađivati: Meghan potpisala prvi ugovor