Meghan Markle i princ Harry šokirali su kraljevsku obitelj kada su neočekivano najavili da odustaju od kraljevskih dužnosti.

Galerija


Vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskog princa Harryja, Meghan Markle, pristala je snimiti svoj glas za Disney, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, objavio je u subotu londonski Times.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle ostvarila se želja za preseljenjem, ali postoji razlog zbog kojeg je i dalje slomljena Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Procurila neugodna snimka na kojoj Harry moli iznenađenog šefa Disneyja da zaposli Meghan

Meghan i Harry šokirali su kraljevsku obitelj u srijedu kada su neočekivano najavili da odustaju od kraljevskih dužnosti kako bi provodili više vremena u Sjevernoj Americi i "postali financijski neovisni".

"Nakon puno mjeseci promišljanja i unutarnjih rasprava, odlučili smo napraviti prijelaz u ovoj godini i početi stvarati novu, progresivnu ulogu unutar ove institucije. Namjeravamo odstupiti kao članovi kraljevske obitelji koji više neće neprekidno izvršavati svoje kraljevske dužnosti i raditi ćemo na tome da postanemo financijski neovisni, dok ćemo nastaviti pružati podršku Njezinom Veličanstvu Kraljici", pisalo je u podužoj objavi na Instagramu.

Zanimljivo, kraljica Elizabeta II. za njihove je planove saznala upravo iz medija.

Times nije otkrio za što će Meghan dati svoj glas, ali je objavio da će Disney zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi Elephants Without Borders.

Times nije naveo izvor informacije, a Disney i Meghanina glasnogovornica nisu još komentirali napise. (Hina)

Potpuno gola na konju pjevačica još jednom spustila bivšem dečku koji ju je emotivno uništio