Olivera Balašević objavila je crtani film "Čađava bajka" u kojem je ona glavni lik i govori o dijelu njezina života, a u njemu se pojavljuje i njen pokojni muž Đorđe Balašević.

Galerija


Olivera Balašević nastavila je s radom 50 dana nakon gubitka supruga, legendarnog pjevača Đorđa Balaševića. 

Vezani članci Đorđe Balašević Kolege i obožavatelji se s velikom tugom opraštaju od Balaševića: "Đorđe ne može umrijeti'' Olivera i Đorđe Balašević Ljubavna priča Đorđa i Olivere bila je filmska, a kada ju je zaprosio mislila je da je to jedna od njegovih šala: ''Smijala sam se kao luda''

"Da ne bude zabune, moje djetinjstvo je od onih varljivih bajki, koje su tužne kad se pričaju, a sretne kad se žive. Siromašnu djecu, svom srećom, žale svi osim siromašne djece. Mislim da je moje najveće bogatstvo bilo to što tad nisam ni pomišljala na siromaštvo, a ni kasnije ga nikad nisam vidjela kao neko veliko zlo. Naprotiv, upoznavši i najudaljenije planete sazvježđa, počevši od djece uz koju sam učila škole, pa sve do djece koje sam u školi podučavala, shvatila sam da je ponekad mnogo teže izaći na kraj sa izobiljem, nego sa oskudicom", podijelila je Olivera odlomak iz knjige "Planeta Dvorište" u kojoj je otkrila detalje svog života.  

Spisateljica je otkrila i da je objavila crtani film "Čađava bajka", kojeg je ona režirala, na svom YouTube kanalu, a oduševio je njezine pratitelje baš kao i citat iz njene knjige. Glavni lik animiranog filma je sama Olivera i mogu se vidjeti scene u kojima radi na svojim gimnastičkim vještinama, upoznaje Đorđa Balaševića, piše svoju "Planetu Dvorište", a na kraju su na nebu simbolično dvije zvijezde. U njemu nema riječi i čuje se tek glazba. 

"Priča koja nije suvremena, ali je za sva vremena", piše na kraju filma. 

"Veoma dirljivo", "Predivno", "Istina", "Samo u dvije minute je toliko toga rečeno, predivno i nježno. Hvala Vam", "Draga Olja, estetika i emocija podseća na Malog princa. A zaplakala sam se kad se pojavi animirani Đole..I dvije zvijezde na kraju...", "Ova bajka je stvarno bajka, vrijedna i dira direktno u srce. Emocije koje kada ovo gledam i dok čitam su posebne, i neću biti skromna i usudit ću se možda po malo ne tako vješto da kažem svi smo mi po malo junak iz ove bajke... I da ako mene pitate ovo je djelo nad djelima", komentirali su Oliverini pratitelji. 

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći

U uskom kompletiću koji se gotovo stopio s tijelom istaknula je figuru za koju se namučila, a ni grudnjak nije nosila