Aleksa Balašević napisao je da priprema Megdan film i da će uskoro javnost saznati što će glumiti "Čovjeka s mjesecom u očima", a upravo je to naziv jedne od pjesama njegovog pokojnog oca Đorđa Balaševića.

Galerija


Aleksa Balašević oglasio se na Instagramu nakon dužeg vremena i najavio projekt koji je, kako se čini, povezan s njegovim pokojnim ocem Đorđem Balaševićem koji je preminuo 19. veljače. 

Vezani članci The Frajle - 1 The Frajle dirnule obožavatelje pjesmom posvećenom Balaševiću: ''Vijest o njegovu odlasku jako nas je potresla!'' Aleksa Balašević (Foto: Facebook) Sin Đorđa Balaševića zaprosio djevojku na neobičnom mjestu za koje je čekao dozvolu čak 6 mjeseci

Za sve koji su me pitali kako sam, hvala im od srca. Kako mogu biti osim ponosno kao i oduvijek. Vratih se poslu konačno. 9. Megdan koji će biti sigurno najveći do sada sudeći po tome kakvo svjetsko ime dolazi u naš ring, održat će se uskoro. Datum objavljujemo za par dana. 10. jubilarni, koji je sljedeći, je već počeo pripremati se. Naravno, ono što svi iz dana u dan nestrpljivo pitate, pogotovo od novinara je Megdan film. Datum, glumci, scenarij i, naravno, koji će poznati glumac imati čast glumiti 'Čovjeka s mjesecom u očima'. Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi, ali morali ste razumjeti situaciju i pustiti da prođu dani. Uskoro ćete saznati i bit ćete oduševljeni", napisao je 27-godišnji Aleksa koji se bavi organizacijom borilačkih mečeva na Instagram storyju. 

"Čovjek s mjesecom u očima" je jedna od pjesmi njegova oca Đorđa. 

Inače, on se 10. ožujka oglasio prvi put nakon očeve smrti i objavio fotografiju s njim i majkom Oliverom. "Kada si ti u pitanju, nema ni tuge, ni žalosti. Već samo sreće i vječnosti. Jednostavno tako", napisao je Aleksa uz fotografiju na kojoj su i on i njegovi roditelji  odjeveni u identične majice njegova projekta "Megdan". 

Mario Petreković ne krije koliko ga ispunjava očinstvo i snimljen je tijekom preslatkog trenutka s kćerkicom

Bila je vanserijska ljepotica, no pokleknula je pred kozmetičkim zahvatima i postala meta šala na dodjeli Oscara