Povratak u stvarnost

Fotografije poljupca pobjednika Eurosonga s djevojkom obilaze svijet, a razlog je pretužan!

Oleg Psiuk s djevojkom Oleg Psiuk s djevojkom Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kalush Orchestra Oleg Psiuk s djevojkom Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra +9 Kalush Orchestra Galerija

Članovi benda Kalush Orchestra nakon pobjede na Eurosongu vratili su se u Ukrajinu gdje će se pridružiti vojci u obrani zemlje, a frontmena Olega Psiuka u Torinu je ispratila djevojka Oleksandra.

Bend Kalush Orchestra donio je pobjedu Ukrajini na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Stefania".

Pogledaj i ovo Kalush Orchestra Pokazali strahote Objavljen potresni spot za pobjedničku pjesmu Eurosonga, prizori iz ratom pogođene Ukrajine tjeraju suze na oči!

Iako je svim vojno sposobnim muškarcima zabranjeno napustiti Ukrajinu koja je pogođena ratom, dečki iz benda dobili su posebnu dozvolu za odlazak u Torinu, no sada se i oni morali vratiti u Ukrajinu gdje će se će se pridružiti vojci u obrani zemlje.

Frontmena benda Olega Psiuka u Torinu je ispratila djevojka Oleksandra, a fotografije njihova oproštajnog poljupca objavili su brojni svjetski mediji.

Eurovizijski pobjednici u Ukrajinu su stigli u ponedjeljak popodne, a na granici su dočekani cvijećem u boji ukrajinske zastave.

"Eurovizija je jako važna stvar, pogotovo ove godine. No životi mnogih ljudi, to je puno važnije", kazao je Psiuk na granici gdje se spontano zapjevala i pobjednička pjesma, piše Sky News.

Kalush Orchestra su nakon Eurosonga objavili spot za pjesmu "Stefania" u kojem su pokazali potresne prizore iz svoje zemlje i mnogima natjerali suze na oči, a dodali su i posebnu posvetu.

"Video je sniman u Buči, Irpinu, Borodjanki i Hostomelu, gradovima u blizini Kijeva koji su pretrpjeli strahote ruske okupacija. Posvećen je hrabrom narodu Ukrajine, majkama koje štite svoju djecu, i svima onima koji su dali živote za našu slobodu. Svaki muškarac, svaka žena, svako nevino dijete. Rat u Ukrajini ima razna lica, no lica naših majki su ono što nas drži na životu u najmračnijim vremenima. Stanite uz Ukrajinu. Slava Ukrajini!" poruka je na kraju spota za pjesmu "Stefania".

Emocije javnosti izazvali s i vapajem za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini s eurovizijske pozornice.

"Molim vas sve , pomozite Ukrajini, pomozite Mariupolju i Azovstalu, odmah", poručio je Oleh nakon nastupa u Torinu, a iako političke poruke na Euroviziji inače nisu dopuštene, organizatori su objavili da razumiju duboke osjećaje o Ukrajini i da sve izraze podrške toj zemlji smatraju više humanitarnim nego političkim.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity O raskošnim oblinama bujne Slavonke pisali su i svjetski mediji, a nikome nije jasno kako je ovaj korzet navukla na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene