Pokazali strahote

Objavljen potresni spot za pobjedničku pjesmu Eurosonga, prizori iz ratom pogođene Ukrajine tjeraju suze na oči!

Kalush Orchestra Kalush Orchestra Afp 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra +7 Kalush Orchestra Galerija

Kalush Orchestra objavili su službeni videospot za pjesmu "Stefania" s kojom su donijeli pobjedu Ukrajini na ovogodišnjem Eurosongu.

Uvjerljivu pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu odnijeli su predstavnici Ukrajine Kalush Orchestra koji su s pjesmom "Stefania" osvojili ukupno 631 bod.

Pogledaj i ovo Volodimir Zelenski Ponosan na predstavnike Predsjednik Zelenski se oglasio nakon pobjede Ukrajine na Eurosongu: "Naša hrabrost je zadivila svijet"

S pozornice u Torinu poslali su i vapaj za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini.

"Molim vas sve , pomozite Ukrajini, pomozite Mariupolju i Azovstalu, odmah", poručio je pjevač Kalush Orchestra i izazvao lavinu podrške i emotivnih reakcija na društvenim mrežama.

Pobjednici Eurosonga sada su objavili i službeni videospot za pjesmu "Stefania" s potresnim prizorima iz svoje zemlje.

Razrušeni gradovi, vojnici i tužna lica ukrajinske djece mnogima su natjerali suze na oči, a na kraju videa objavljena je i posebna posveta.

"Video je sniman u Buči, Irpinu, Borodjanki i Hostomelu, gradovima u blizini Kijeva koji su pretrpjeli strahote ruske okupacija. Posvećen je hrabrom narodu Ukrajine, majkama koje štite svoju djecu, i svima onima koji su dali živote za našu slobodu. Svaki muškarac, svaka žena, svako nevino dijete. Rat u Ukrajini ima razna lica, no lica naših majki su ono što nas drži na životu u najmračnijim vremenima. Stanite uz Ukrajinu. Slava Ukrajini!" poruka je na kraju spota za pjesmu "Stefania".

Objasnili su i što ova pjesma znači Ukrajincima.

"Jednom sam ovu pjesmu posvetio svojoj majci, a kada je izbio rat, pjesma je dobila puno novih značenja. Iako se u pjesmi ne spominje rat, mnogi ljudi su je počeli povezivati s majkom Ukrajinom. Štoviše, društvo ju je počelo nazivati himnom našeg rata! No Stefania je sada himna našeg rata, a volio bih da postane himna naše pobjede", piše u opisu videa na YouTubeu.

Spot je dva sata nakon objave brojao preko 100 tisuća pregleda i više od 200 tisuća lajkova.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Eurosong 2022 Eurosong 2022 Vladana Vladana +10 Vladana Zanimljivosti Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chanel, Španjolska - 1 Chanel, Španjolska - 2 Chanel, Španjolska - 3 Chanel, Španjolska - 4 +8 Chanel, Španjolska - 5 Celebrity Imamo najgolišavije izdanje na Eurosongu u Torinu: Vatrena Španjolka na pozornici je otkrila stražnjicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene