rasplakali publiku

Potresni vapaj predstavnika Ukrajine nakon nastupa na Eurosongu: "Molim vas, pomozite, pomozite odmah!"

Kalush Orchestra Kalush Orchestra Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra +2 Kalush Orchestra Galerija

Predstavnici Ukrajine na Eurosongu Kalush Orchestra nakon nastupa u finalu s pozornice su pozvali na pomoć Ukrajini koja je pogođena ratom.

Bend Kalush Orchestra predstavio je Ukrajinu na Eurosongu s pjesmom "Stefania".

Pogledaj i ovo Kalush Orchestra neobičan potez Pobjednici Eurosonga prodali trofej za vrtoglav iznos, poznato je i što će napraviti s novcem

U finale su se plasirali u drugoj polufinalnoj večeri, a već dugo slove kao glavni favoriti za pobjedu.

Momci iz benda i u finalu su na pozornici pokazali impresivne plesne pokrete uz zarazne taktove njihove pjesme, a publika ih je opet ispratila gromoglasnim pljeskom.

Nakon nastupa poslali su potresni vapaj s pozornice za pomoć ratom pogođenoj Ukrajini.

"Molim vas sve , pomozite Ukrajini, pomozite Mariupolju i Azovstalu, odmah", poručio je pjevač Kalush Orchestra i izazvao lavinu podrške i emotivnih reakcija na društvenim mrežama.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chanel, Španjolska - 1 Chanel, Španjolska - 2 Chanel, Španjolska - 3 Chanel, Španjolska - 4 +8 Chanel, Španjolska - 5 Celebrity Imamo najgolišavije izdanje na Eurosongu u Torinu: Vatrena Španjolka na pozornici je otkrila stražnjicu!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mahmood i Blanco - 1 Mahmood i Blanco - 2 Mahmood i Blanco - 3 Mahmood i Blanco - 4 +7 Mahmood i Blanco - 5 Celebrity Zgodni Talijani prije Eurosonga skinuli su se do kraja, a jednom od njih je prije tri godine pobjeda izmakla za dlaku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene