Prošle su dvije godine od kada je Meghan Markle napustila seriju "Suits" koja ju je proslavila, a sada smo dobili i intiman uvid u njezine posljednje dane na setu.

Galerija


Meghan Markle danas je vojvotkinja od Sussexa, majka malenog Archieja i supruga princa Harryja, no prije no što je postala članicom kraljevske obitelji, Meghan je slavu stekla ulogom u hvaljenjoj seriji "Suits".

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Napala princa Harryja i Meghan Markle: "Mislila sam da će biti dostojanstveni, a ne kao razmaženi tinejdžeri" Meghan Markle Meghan Markle nije briljirala na prvom poslu nakon kraljevskog života, kritičari objasnili što ne valja

Meghan je nedugo nakon objave zaruka za princa Harryja morala ukloniti sve svoje profile na društvenim mrežama, a s njima je nestao i uvid u Meghaninu intimu i svakodnevnicu. Sada je pak Patrick J. Adams, glumac koji je u seriji utjelovio Mikea Rossa, prvo dečka, a zatim i televizijskog supruga današnje vojvotkinje, na svom Instagramu fanovima pružio uvid u posljednje trenutke koje je Meghan provela na setu. 

Dosad neviđene fotografije Adams je podijelio uoči samog finala serije, a na nizu fotki može se vidjeti baš danas najslavnija članica kraljevske obitelji - i to u vrlo opuštenim izdanjima. Na jednoj fotografiji vojvotkinja na sebi nema ništa osim ogrtača i štikli, a na drugoj se odmara ležeći na podu.

"Ovotjedna epizoda 'Suitsa' završit će gotovo desetogodišnje putovanje na kojem smo bili zajedno", napisao je uz svoju fotografiju u odijelu. "Dakle, čini se ispravno sljedećih nekoliko dana objavljivati fotografije iz ranih dana. Ova je fotografija s prve probe za Mikea Rossa", dodao je.

Fotografije koje je zatim objavio oduševile su fanove serije, ali i mnogobrojne fanove kraljevske obitelji.

Posljednja epizoda "Suitsa" emitirat će se u SAD-u u srijedu, dok Meghan nastavlja 10-dnevnu turneju po Južnoj Africi s Harryjem i njihovim četveromjesečnim sinom Archiejem.

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija