Prošle su dvije godine od kada je Meghan Markle napustila seriju "Suits" koja ju je proslavila, a sada smo dobili i intiman uvid u njezine posljednje dane na setu.

Galerija


Meghan Markle danas je vojvotkinja od Sussexa, majka malenog Archieja i supruga princa Harryja, no prije no što je postala članicom kraljevske obitelji, Meghan je slavu stekla ulogom u hvaljenjoj seriji "Suits".

Vezani članci Meghan Markle Meghan otkazala kraljici poslušnost pa se sada može vratiti kratkim haljinicama, seksi scenama i Instagramu Meghan Markle (Foto: Getty Images) Bujne grudi seksi Meghan obišle svijet: Je li ovo najdublji dekolte u povijesti britanske monarhije?

Meghan je nedugo nakon objave zaruka za princa Harryja morala ukloniti sve svoje profile na društvenim mrežama, a s njima je nestao i uvid u Meghaninu intimu i svakodnevnicu. Sada je pak Patrick J. Adams, glumac koji je u seriji utjelovio Mikea Rossa, prvo dečka, a zatim i televizijskog supruga današnje vojvotkinje, na svom Instagramu fanovima pružio uvid u posljednje trenutke koje je Meghan provela na setu. 

Dosad neviđene fotografije Adams je podijelio uoči samog finala serije, a na nizu fotki može se vidjeti baš danas najslavnija članica kraljevske obitelji - i to u vrlo opuštenim izdanjima. Na jednoj fotografiji vojvotkinja na sebi nema ništa osim ogrtača i štikli, a na drugoj se odmara ležeći na podu.

"Ovotjedna epizoda 'Suitsa' završit će gotovo desetogodišnje putovanje na kojem smo bili zajedno", napisao je uz svoju fotografiju u odijelu. "Dakle, čini se ispravno sljedećih nekoliko dana objavljivati fotografije iz ranih dana. Ova je fotografija s prve probe za Mikea Rossa", dodao je.

Fotografije koje je zatim objavio oduševile su fanove serije, ali i mnogobrojne fanove kraljevske obitelji.

Posljednja epizoda "Suitsa" emitirat će se u SAD-u u srijedu, dok Meghan nastavlja 10-dnevnu turneju po Južnoj Africi s Harryjem i njihovim četveromjesečnim sinom Archiejem.

Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija